49 ετών ο Βασίλης Κικίλιας: Ούτε καν 50! - Η τούρτα γενεθλίων & οι ευχές στα social media (φωτό)

Τι υπέροχη τούρτα

Στιγμές χαράς και ευτυχίας ζει ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος φρόντισε να το κάνει γνωστό μέσα από το λογαριασμό του στο instagram δημοσιεύοντας κάτι από την προσωπική του ζωή μιας και δεν το συνηθίζει!

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού: Εύχεται στο σύζυγο της για τα γενέθλια του με μία φωτογραφία από το 2020 - Η τρυφερή απάντηση του Βασίλη Κικίλια (φωτό)

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Τουρισμού μέσα από ένα post, που έκανε έδειξε την ιδιαίτερη τούρτα, που έσβησε για τα γενέθλιά του και μάλιστα μέσα από τη λεζάντα, που έγραψε αποκάλυψε την ηλικία του, καθώς είναι ένα βήμα πριν πατήσει τα 50 του.

Στην ανάρτηση βλέπουμε, πως ο Βασίλης Κικίλιας πέρασε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στο σπίτι του, χωρίς να μας δείχνει με ποιους την μοιράστηκε, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι, πως θα είχε στο πλάι του, την αγαπημένη του οικογένεια!

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του
«49 χρονών σήμερα! ????????Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους για τις ευχές σας και την αγάπη σας. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας, τις οικογένειές σας και να είστε ευτυχισμένοι», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας.

Και φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι φίλοι και γνωστοί που έσπευσαν να του ευχηθούν στα σχόλια για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ