Στην αιώνια πόλη με το νέο της έρωτα η Σαρλίζ Θερόν - Ξανά in love με τον γοητευτικό Άλεξ

To ζευγάρι είναι full in love. 

Φαίνεται ότι η άνοιξη βρίσκει την Charlize Theron, τρελά ερωτευμένη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, φωτογραφήθηκε με το νέο σύντροφό της Alex Dimitrijevic, σε ένα ραντεβού τους για γεύμα την Κυριακή.

Η 47χρονη έδειχνε να είναι ευδιάθετη καθώς φωτογραφήθηκε με τον Dimitrijevic στο εστιατόριο στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Monster εθεάθη να κρατάει το χέρι του Dimitrijevic. O νεαρός καλλονός είναι μοντέλο και  έχει δουλέψει για μάρκες όπως οι Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman και Combo Boxing.

Η Theron φορούσε ένα casual σύνολο με καφέ πουλόβερ με V-λαιμό, ένα χακί παντελόνι και καφέ σανδάλια καθώς κατευθυνόταν προς το εστιατόριο.

Φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ κρατούσε ένα iPhone και μια μαύρη τσάντα Dior. Ο Dimitrijevic φόρεσε ένα κίτρινο κοντομάνικο πουκάμισο Avanti Silk Hawaiian Aloha με μια τίγρη στο μπροστινό μέρος, μπλε τζιν και μπεζ καφέ παπούτσια.

Στη σελίδα του Next Models αναφέρεται ότι ο σύντροφος της ηθοποιού έχει ύψος 1,80 μ. και έδρα το Λος Άντζελες.

nextmanagement
Η τελευταία σχέση για τη Νοτιοαφρικανή ηθοποιό ήταν με τον διάσημο Σον Πεν το 2015. Στο παρελθόν είχε επίσης σχέσεις με τον ηθοποιό Craig Bierko, τον τραγουδιστή των Third Eye Blind Stephen Jenkins, τον ηθοποιό Stuart Townsend και το μοντέλο Gabriel Aubry.

Η Charlize είναι μητέρα δύο κοριτσιών: της Jackson, 11 ετών, και της August, επτά ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ