Παστέλ χρώματα στο μπάνιο: Παλ που είναι πιο ρομαντικό ή λίγο πιο σκούρο για ρετρό αισθητική; - Ιδέες για μοντέρνα και κλασικά σπίτια (φωτό)

Κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό στην διακόσμηση και το design

Τα παστέλ χρώματα έχουν επιστρέψει δυναμικά και είναι μια από τις τάσεις που κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό στην διακόσμηση και το design.

Από το ροζ και το θαλασσί μέχρι το πράσινο και το ροδακινί υπάρχουν πολλές αποχρώσεις που μπορεί να επιλέξει κανείς για το σπίτι του, με το μπάνιο (και την κουζίνα βέβαια) να είναι ένα από τα δωμάτια που του ταιριάζουν περισσότερο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ψάχνοντας λοιπόν στο διαδίκτυο βρήκαμε μερικά μπάνια που οι designers τους έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν παστελ είτε στους τοίχους, είπε απλά στα έπιπλα.

Δείτε επίσης: Το ωραιότερο κομμωτήριο στον κόσμο βρίσκεται στην Στοκχόλμη - παστέλ χρώματα και απίθανο design (φωτό)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις πιο παλ εκδοχές τους τα παστέλ δίνουν ένα τόνο ηρεμίας στον χώρο αλλά και μια ρομαντική διάθεση, ενώ στις πιο σκούρες το δωμάτιο αποκτά μια πιο ρετρό αισθητική.

Άλλωστε στην Αθήνα δεν είναι λίγα τα διαμερίσματα που έχουν ακόμα ανάλογους τόνους στο μπάνιο, αφού και στο παερλθόν τέτοια χρώματα ήταν αρκετά συνηθισμένα.

Την ίδια ώρα ταιριάζουν σε μοντέρνα σπίτια αλλά και σε εκείνα που έχουν πιο «κλασική» διακόμηση! Μήπως να αρχίσουμε να αγαπάμε τελικά το «κακόγουστο» μπάνιο μας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ