Εντυπωσίασε η Αμάλ Κλούνεϊ: Ροζ jumpsuit, υπέροχα λιτά μακριά μαλλιά - Έφτασε χέρι χέρι με τον George Clooney (φωτό - βίντεο)

Που βρέθηκε το αγαπημένο ζευγάρι;

Το εκλεπτυσμένο στυλ της Αμάλ Κλούνεϊ και του Τζορτζ Κλούνεϊ επέστρεψε στο προσκήνιο, καθώς το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση στα Prince’s Trust και TK Maxx & Homesense Awards. Η τελετή επιβραβεύει τα επιτεύγματα των νέων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, που έχουν ολοκληρώσει τα προγράμματα της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η δικηγόρος, που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, φαινόταν κομψή μέσα στη μπεζ ολόσωμη φόρμα της. Θέλοντας να υιοθετήσει μίνιμαλ αισθητική, επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και nude clutch. Η λεπτομέρεια, που έκανε τη διαφορά, ήταν τα διαμαντένια σκουλαρίκια της από τον οίκο Cartier.

Διαβάστε ακόμη: Η Αμάλ Κλούνεϊ συγκλονίζει για τον πόλεμο στην Ουκρανία: On camera η διάσημη δικηγόρος με τον super star σύζυγό της στο πλευρό της

Όσον αφορά στο beauty look της, η Αμάλ Κλούνεϊ προτίμησε χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά της και ένα απαλό make up που αναδείκνυε τη φυσική της ομορφιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ