Γκουίνεθ Πάλτροου: Ποζάρει topless στην πολυτελή βίλα της - Η αυθόρμητη φωτογράφηση με wide-leg τζιν (φωτό)

Μπροστά στην πισίνα της...

Η αυθόρμητη φωτογράφηση της ηθοποιού έλαβε χώρα στο σπίτι της στο Montecito της Καλιφόρνια, και δείχνει την 50χρονη σταρ να φοράει μονάχα το ένα wide-leg τζιν, καθώς στέκεται δίπλα στην πισίνα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Το παντελόνι της ηθοποιού αποτελεί μέρος της τελευταίας κολεξιόν της, και η ίδια δεν δίστασε να το διαφημίσει με σέξι και ιδιαίτερο τρόπο, ποζάροντας...μόνο με αυτό!

Ο λογαριασμός της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Instagram μετράει πάνω από 8 εκατομμύρια followers, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το τολμηρό look της.

Στη φωτογραφία, η Πάλτροου δείχνει να έχει βγει μόλις από την πισίνα της, μιας και τα μαλλιά της είναι βρεγμένα. Η ίδια έχει μιλήσει επανειλημμένα για το body positivity, και τις ανασφάλειες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όσον αφορά το σώμα τους: «Νομίζω δεν έχω συναντήσει ποτέ μια γυναίκα που να νοιώθει τέλεια με το σώμα της» είχε δηλώσει κάποτε στο The Press Association. «Αυτό μας κάνει να κρατάμε τους εαυτούς μας σε ένα standard που μας έχει επιβληθεί -είναι εξωτερικό και όχι εσωτερικό. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, δεν είμαι τέλεια, αλλά βρίσκομαι πάντα σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης. Μου αρέσει πολύ ο εαυτός μου! Ξέρω τα λάθη μου, δεν πιστεύω πως έχω πια τυφλά σημεία, και προσπαθώ να καλλιεργήσω το ίδιο συναίσθημα και για το σώμα μου» συμπληρώνει η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ