Τζέιν Φόντα & Ευα Λανγκόρια μαζί! Η 85χρονη αειθαλής mega star αγκαλιάζει τρυφερά τη μελαχρινή καλλονή (φωτό)

Υπέροχες!

Η αγαπημένη ηθοποιός Τζέιν Φόντα ποζάρει μαζί με τη μοναδική Ευα Λανγκόρια μπροστά από την επιγραφή της L'oreal Paris την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ των Καννών.

Οι δύο γυναίκες είναι πρεσβευτής της L'oreal Paris και από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε ότι η εταιρεία επιλέγει γενικά ambassadors κάθε ηλικίας, σεξουαλικών επιλογών και στυλ. 

 

 

Οι δυό τους ποζάρουν αγκαλιασμένες σε μία φωτογραφία που ανήρτησε η 85χρονη ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμη: Σοκάρει η σούπερ σταρ, Τζέιν Φόντα: Μου ζήτησε να κοιμηθεί μαζί μου - «Ήθελε να δει πώς είναι οι οργασμοί μου»

"Η φίλη μου και συνάδελφος πρεσβευτής της μάρκας L'Oréal, @evalongoria, είναι εδώ και πρέπει να ποζάρουμε και να κολλήσουμε μαζί. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω τη σειρά της για το Μεξικό, «Searching for Mexico», στο CNN. Ακούω ότι είναι υπέροχο.", έγραψε στη λεζάντα.

Το «Γιατί σου αξίζει»- το ιστορικό motto της L’Oreal Paris- σημαίνει πολλά περισσότερα από το «αγοράστε τα προϊόντα μας». Είναι μια πρόσκληση για έμπνευση, όπως αναφέρει η Ευα Λανγκόρια, ambassador «μιας εταιρείας που έχει κλείσει 50 χρόνια εμβληματικής υπογραφής «Γιατί σου αξίζει» θα πρέπει να επικροτηθεί ευρέως, γιατί αυτό που έχει πετύχει η L’Oreal Paris για την ενδυνάμωση των γυναικών είναι πραγματικά αξιοσημείωτο». 

 

 

Για την ειδική αυτή περίσταση και το "κλείσιμο" του Φεστιβάλ η Αμερικανίδα ηθοποιός έκανε μία hot εμφάνιση. Επέλεξε ένα κατακόκκινο μακρύ φόρεμα με μεγάλη ουρά πίσω και λεπτές τιράντες. Είχε σκίσιμο στο πόδι και λεπτομέρειες με παγιέτες στο πλάι. Ολοκλήρωσε το look της φυσικά με κόκκινα ψηλά πέδιλα και κρεμαστά σκουλαρίκια. Τα μαλλιά της έπεφταν σε χαλαρές μπούκλες. 

 

 

Από την άλλη πλευρά η εντυπωσιακή 85χρονη Τζέιν Φόντα έκανε μία total black εμφάνιση με έντονο το στοιχείο της παγιέτας.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μακρυμάνικο glam ασύμετρο τοπ που κατέληγε μέχρι τα πόδια της και ένα μαύρο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ασημένια αξεσουάρ.

Η Φόντα πόζαρε και με την επίσης ambassador Κέιτ Μπλάνσετ σημειώνοντας στη λεζάντα, "Και τελικά γνώρισα την #KateWinslet, επίσης πρέσβειρα της μάρκας @lorealparis, και μπόρεσα να της πω πόσο τη θαυμάζω."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ