«Δεν τον είδα καθόλου»: Τι λέει ο 33χρονος γιατρός που χτύπησε με το αυτοκίνητο & σκότωσε τον άτυχο αστυνομικό (βίντεο)

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στον δρόμο, τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά τροχαία δυστυχήματα

Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 33χρονος στη λεωφόρο Κατεχάκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και λίγο αργότερα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που έρχονται στο φως, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς αμέσως μετά το σοκαριστικό τροχαίο με θύμα τον 43χρονο συνάδελφό τους ότι «δεν τον είδα καθόλου».

 

 

Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα τον αστυνομικό στην Κατεχάκη

Ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο της τραγωδίας προκειμένου να κάνει καταγραφή-αυτοψία άλλου τροχαίου με τραυματισμό που είχε σημειωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Παρά το γεγονός ότι υπήρχε περιπολικό νωρίτερα και είχαν τοποθετηθεί κώνοι, ο 33χρονος υποστήριξε ότι δεν είδε καθόλου τον αστυνομικό που βρισκόταν έξω από το περιπολικό και τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Διαβάστε ακόμα: Αθήνα: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρωί - Παρασύρθηκαν από αυτοκίνητα σε Κερατσίνι και Κολωνό

Ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κινούνταν επί της Περιφερειακής Οδού Υμηττού με κατεύθυνση από την Αγία Παρασκευή προς Ηλιούπολη και εισερχόμενος στη Λ. Αλίμου-Κατεχάκη χτύπησε τον άτυχο αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο.

Διαβάστε ακόμα:Κηφισίας: Σε σοβαρή κατάσταση το 3χρονο παιδί που παρασύρθηκε με τη γιαγιά του από μηχανή – Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

Ο 43χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «401», ωστόσο υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ