Όταν η Τζέιν Φόντα 85 ετών συνάντησε στις Κάννες τον Roger Corman, 97 & τον βρήκε γοητευτικό - Το φλερτ ποτέ δεν πεθαίνει (φωτό)

Ποζάρει δίπλα του και δείχνουν υπέροχοι!

Η Τζέιν Φόντα είναι μία σπουδαία ηθοποιός κι ένας ευχάριστος άνθρωπος.

Σε κάθε εμφάνιση της συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα επάνω της καθώς παραμένει και στα 85 της εκθαμβωτική!

Διαβάστε ακόμη: Τζέιν Φόντα & Ευα Λανγκόρια μαζί! Η 85χρονη αειθαλής mega star αγκαλιάζει τρυφερά τη μελαχρινή καλλονή (φωτό)

Τελευταία της glam εμφάνιση ήταν στις Κάννες με ένα υπέροχο παγιετέ σύνολο. Εκεί, πέρα από το μοναδικό look στο κόκκινο χαλί πόζαρε στο πλάι του Roger Corman. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία φωτογραφία με εκείνη να βρίσκεται γονατισμένη πλάι στον Roger Corman, ενώ εκείνος κάθεται χαμογελαστός σε μία καρέκλα. 

Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε, "Μόλις ανακάλυψα αυτή τη φωτογραφία μου στην τελετή απονομής των βραβείων του Φεστιβάλ των Καννών με τον Roger Corman. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα του αδερφού μου με το «Wild Angels» και το «The Trip» και είχε μεγάλη απήχηση στον αμερικανικό κινηματογράφο τη δεκαετία του '60. Είναι 97 ετών και ακόμα τόσο όμορφος."

Να υπενθυμίσουμε ότι μεγάλη έκπληξη της βραδιάς στις Κάννες αποτέλεσε η τιμητική παρουσία του 97χρονου Ρότζερ Κόρμαν. Ανέβηκε στη σκηνή του Grand Lumiere μαζί με τον Κουέντιν Ταραντίνο και απέσπασε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ο Roger William Corman (γεννημένος στις 5 Απριλίου 1926 είναι Αμερικανός σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός.Γνωστός με διάφορα ονόματα όπως "Ο Πάπας του Ποπ Κινηματογράφου", "Ο Πνευματικός Νονός του Νέου Χόλιγουντ" και "Ο Βασιλιάς της λατρείας", είναι γνωστός ως πρωτοπόρος στον κόσμο του κινηματογράφου. Πολλές από τις ταινίες του Κόρμαν βασίζονται σε έργα που έχουν ήδη εδραιωμένη κριτική φήμη, όπως ο κύκλος καλτ ταινιών χαμηλού προϋπολογισμού, προσαρμοσμένες από τις ιστορίες του Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Η πρώτη του ταινία ήταν οι «Γκαγκστερίνες του Βάλτου» (Swamp Women) το 1955, στην οποία ενυπάρχουν όλα τα στοιχεία που θα τον έκαναν βασιλιά των B-movies. Η τεχνική του τελειοποιήθηκε το 1960 με το κλασικό σήμερα φιλμ τρόμου «Το Μαγαζάκι του Τρόμου», το οποίο γύρισε ο Κόρμαν σε δύο μέρες και μία νύχτα!

 Η ζωή του Ρότζερ Κόρμαν μπορεί να περιγραφεί σε τρεις πράξεις. Η πρώτη μας περιγράφει πώς ο 97χρονος σήμερα ογκόλιθος του φτηνού σινεμά έφτιαξε κάπου 400 ταινίες και συγκέντρωσε περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια προσωπική περιουσία σε μια απίστευτη καριέρα έξι δεκαετιών. Στη δεύτερη πράξη, τα χάνει σχεδόν όλα, έπειτα από μια κακή επενδυτική κίνηση σε παράκτια τράπεζα και ένα ύποπτο hedge fund που κινούσε τα νήματα του κομποδέματός του. Οι περιπέτειες αυτές τον απομάκρυναν μάλιστα από τα τέσσερα παιδιά του, πυροδοτώντας και τεταμένες σχέσεις με τη σύζυγό του (παντρεύτηκε την παραγωγό Τζούλι Χάλοραν το 1970).

Πλέον διανύει την τρίτη πράξη, που περιλαμβάνει περίπλοκες νομικές μάχες για να πάρει πίσω όσα έχασε στην απάτη που στήθηκε σε βάρος του. «Αν είσαι απλώς επιχειρηματίας, τότε οι ταινίες σου δεν θα είναι καλές», είπε πρόσφατα, «αν είσαι απλώς καλλιτέχνης, τότε θα χάνεις λεφτά. Πρέπει να είσαι επιχειρηματίας για να καταλάβεις την τέχνη και καλλιτέχνης για να καταλάβεις τον κόσμο των επιχειρήσεων».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ