Ζέτα Μακρυπούλια: Σάλος στο twitter με τον εκνευρισμό της ηθοποιού για την πτήση που έχασε - «Το θράσος της δεν έχει όρια»

Τη δίκασαν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε εκνευρισμένη στα social media επειδή έχασε την πτήση της με προορισμό την Σάμο καθώς όπως είπε άργησε να φτάσει στο check in κατά τρία λεπτά. Οι δηλώσεις της έχουν γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο Twitter, με τους χρήστες να παίρνουν θέση και να ασκούν σκληρή κριτική στην ηθοποιό και παρουσιάστρια. Τα σχόλια στο Twitter επαινούν την αεροπορική εταιρεία που δεν καθυστέρησε την πτήση.

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Μακρυπούλια: Έχασε την πτήση της και είναι έξαλλη - Τι απαντάει η αεροπορική εταιρεία (βίντεο)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το γενικότερο κλίμα από τα παραπάνω σχόλια του twitter είναι ότι ο εκνευρισμός της ηθοποιού ήταν αδικαιολόγητος, καθώς η αεροπορική εταιρεία έκανε το σωστό. Εφόσον, δηλαδή η κ. Μακρυπούλια δεν ήταν στην ώρα της το αεροπλάνο αναχώρησε όπως ήταν προγραμματισμένο.

Είνια σημαντικό όταν έχουμε κάποιο ταξίδι είτε με αεροπλάνο, είτε με πλοίο, τρένο κτλ. να πηγαίνουμε λίγο πιο νωρίς ώστε να περνάμε τον έλεγχο άνετα και να μη δημιουργείται κάποια σύγχυση με τους υπόλοιπους συνταξιδιώτες μας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ