Υβόννη Μπόσνιακ: Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της στη Μύκονο - Το τρυφερό φιλί του Αντώνη Ρέμου (βίντεο)

Ό,τι καλύτερο ευχόμαστε!

Στη Μύκονο βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπως κάθε χρόνο, καθώς εκεί διατηρούν εξοχική κατοικία.

Η γνωστή σχεδιάστρια έχει τα γενέθλιά της σήμερα Δευτέρα 5 Ιουνίου και τα γιόρτασε ήδη μετά τις 12 τα μεσάνυχτα μαζί με τον σύζυγό της και αγαπημένα της πρόσωπα στο νησί των ανέμων.

 

 

Με το που πήγε 00:00 τα μεσάνυχτα η Μαρία Μπεκατώρου της έκανε έκπληξη με μια τούρτα γενεθλίων και όλοι μαζί της ευχήθηκαν τα «Χρόνια Πολλά».

 

 

 

 

Πάρτι έκπληξη στη Μύκονο
Σχετικό βίντεο μοιράστηκε ο γνωστός Pr Manager Χάρης Σιανίδης, στέλνοντας τις δικές του ευχές. «Happy Birthday Διδυμίνα μου. Συνέχισε να ομορφαίνεις το σύμπαν! Να την χαίρεσαι Αντώνη Ρέμο. Σας αγαπώ πολύ και τους 2».

Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Ρέμος: Παθιασμένα φιλιά με την Υβόννη Μπόσνιακ στο κέντρο που τραγουδάει - Είναι full in love και δεν το κρύβουν

 

 

Στο βίντεο φαίνεται η κουμπάρα του ζευγαριού Μαρία Μπεκατώρου να κάνει την εμφάνισή της με την τούρτα ενώ η παρέα τραγουδάει το καθιερωμένο γενεθλιακό κομμάτι και ο Αντώνης Ρέμος της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Οι δυο τους παραμένουν full in love και δεν διστάζουν να το δείχνουν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ