Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Διαμαντής πρώτα έγινε συνιδρυτής της Πλεύσης και μετά σύντροφός μου - Τι απαντά στις αντιδράσεις (βίντεο)

«Σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που συκοφαντούνται θα φροντίσω να υπάρξουν νομικές συνέπειες» αναφέρει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

Απαντήσεις για τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν στους κόλπους της Πλεύσης Ελευθερίας από υποψηφίους βουλευτές, οι οποίοι δημοσιοποίησαν τη διαφωνία τους με τις αλλαγές στη σειρά των ψηφοδελτίων, έδωσε και σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απέστειλε επιστολή στους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός της στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι αλλαγές στις λίστες είχαν ανακοινωθεί και εξηγηθεί από τα τέλη Μαΐου στα μέλη του κόμματος, χωρίς τότε να αντιδράσει ή να διαφωνήσει κανείς. Υποστηρίζει επίσης ότι οι αντιδράσεις προέρχονται από στελέχη ξένα στους αγώνες της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Κάποια άτομα τα έχω δει 2-3 φορές στη ζωή μου, κάποια καμμία. Ήρθαν με συστάσεις άλλων μελών, που ήδη έχουν μετανιώσει πικρά που τους σύστησαν» αναφέρει και απαντά και για τις επιθέσεις που δέχθηκαν ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης και άλλα στελέχη της Πλεύσης.

«Ως προς την προσωπική επίθεση που επιχειρείται στον Διαμαντή, με την χυδαία προσπάθεια να εμφανισθεί ως «ευνοημένος σύντροφος», θα ήθελα να πω τα εξής: ο Διαμαντής είναι συνιδρυτής και πρωτεργάτης της Πλεύσης Ελευθερίας. Πρώτα έγινε συνιδρυτής και μετά σύντροφός μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει επίσης ότι σε προσωπικό επίπεδο, είναι διατεθειμένη να γυρίσει το άλλο μάγουλο για τις απαίσιες εκφράσεις που διατυπώνονται. «Σε ό,τι αφορά όμως την Πλεύση Ελευθερίας και τους ανθρώπους που συκοφαντούνται και σπιλώνονται με ψέματα, ύβρεις, συκοφαντίες, χυδαιότητες και υπονοούμενα, θα φροντίσω να υπάρξουν νομικές ενέργειες και νομικές συνέπειες, όπως και για τις απειλές και τους εκβιασμούς» σημειώνει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ