Στέλιος Κουδουνάρης: Νέα κολεξιόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 - Ανανεωμένα σχέδια σε θηλυκές γραμμές! (φωτό)

Δείτε τις υπέροχες, νέες δημιουργίες του σχεδιαστή

Η νέα συλλογή STELIOS KOUDOUNARIS Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023

Η καλοκαιρινή συλλογή του σχεδιαστή αρμονίζεται με τη πολυμορφότητα της καθημερινότητας της σύγχρονης γυναίκας. Εργάζεται, κινείται με το μετρό ή τη μοτοσικλέτα της, βρίσκεται πολλές ώρες έξω από το σπίτι. Ο σύγχρονος τρόπος της ορίζει ενα πνεύμα ευελιξίας: signature σιλουέτες του brand φρεσκάρονται από μία αναεωμένη παλέτα χρωμάτων και υφών- ύμνος στον ανεξερεύνητο φυσικό πλούτο του Ιονίου. Τις ρευστές, θηλυκές γραμμές των daywear διαδέχονται τα θηλυκά βραδινά gowns, συχνά με χειροποίητες λεπτομέρειες, που αντανακλούν το sex appeal και τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας που τα φορά. Το διευρυμένο μεγεθολόγιο, καθώς και η πλούσια επιλογή σε μήκη, υλικά και χρώματα, εκφράζουν ακριβώς την ανάγκη μου για συμφιλίωση με την πιο εκδημοκρατισμένη περίοδο της μόδας: το σήμερα. 

Οι συλλογές του Στέλιου Κουδουνάρη κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από μικρά συνεργεία παραγωγής και εξαιρετικούς τεχνίτες που εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες και ωράρια. Ο σύγχρονος σχεδιασμός συναντάει την εμπειρία και τις τεχνικές επαγγελματιών με σεβασμό προς τις σχεδιαστικές αξίες του οίκου.

Στο ατελιέ του σχεδιαστή εφαρμόζονται καθημερινά απλές αλλά και πιό σύνθετες τακτικές για μηδενική παραγωγή απορριμάτων, μειωμένη χρήση ενέργειας και επαναχρησιμοποίηση χαρτιού, υφασμάτων και πλαστικού όπου είναι δυνατό αλλά και ανακύκλωσης ως χρέος μας για παραγωγή ηθικής μόδας και σεβασμού προς τον πλανήτη μας.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στο Flaghip Store, Ανανγωστοπούλου 4, Κολωνάκι, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και online stelioskoudounaris.com 

Instagram: @stelioskoudounaris

Eshop: stelioskoudounaris.com

 

Στέλιος Κουδουνάρης

Κάνοντας το ντεμπούτο του το 2008, ο Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης που ζει και δημιουργεί στην Αθήνα, αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της νέας γενιάς Ελλήνων σχεδιαστών.

Έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα, 24 γυναικείες και 13 ανδρικές προσωπικές συλλογές.
Από την πρώτη του κιόλας συλλογή ο STELIOS KOUDOUNARIS παίζει επιδραστικό ρόλο στην ελληνική σκηνή μόδας ενώ τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz τον εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους.

Τη δουλειά του χαρακτηρίζει μια άγρια κομψότητα και ευαισθησία ταυτόχρονα, ενώ αγαπά τα περίπλοκα πατρόν, τα ρούχα που αναδυκνείουν το σώμα και το να χρησιμοποιεί τεχνικές υψηλής ραπτικής στις pret-a-porter δημιουργίες του δίνοντας πάντα σημασία στις λεπτομέρειες και την άριστη ποιότητα των υλικών.

 

 

Έχει συγκεκριμένες αισθητικές εμμονές και αυτό τον οδηγεί στο να δημιουργεί ρούχα τα οποία ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει ότι είναι δικά του.

«Κάθε φορά που πειραματίζομαι με τις συλλογές μου, πάντα καταλήγω στο ότι θέλω κάθε ρούχο που σχεδιάζω να κάνει τη γυναίκα ή τον άνδρα που το φοράει να νιώθει αλλά και να εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Θέλω οι άνθρωποι μέσα από τα ρούχα μου να γίνονται ελκυστικοί, δυνατοί και να ξεδιπλώνουν το χαρακτήρα τους μέσα από αυτά.» λέει ό ίδιος.

Οι συλλογές του κατασκευάζονται στην Ελλάδα ενώ διανέμονται σε 85 επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. (Αυστρία, Ιταλία, Γερμανία, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ελβετία, Τουρκία, Κουβέητ, Ρωσσία, Λίβανο, Αυστραλία, ΗΠΑ κ.α).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ