Ο Jon Voight στην Ελλάδα: Θα έρθει & η Αντζελίνα Τζολί; - Που έφαγε ο μεγάλος ηθοποιός του Hollywood

 Ο πατέρας της Angelina Jolie για σουβλάκια στην Αθήνα....

Ένα ταξίδι στη χώρα μας και συγκεκριμένα την Αθήνα επέλεξε να κάνει ο Jon Voight. Ο θρυλικός ηθοποιός και πατέρας της Angelina Jolie βρίσκεται στην πρωτεύουσα, κάτι το οποίο διαπίστωσαν με τα ίδια τους τα μάτια αρκετοί κάτοικοι της πόλης.

Η  είδηση έγινε γνωστή μέσα από κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν να τρώει σε σουβλατζίδικο τη Δευτέρα στην πλατεία Χαλεπά. 

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood συνοδευόμενος από ένα φίλο του κάθισε να φάει σουβλάκια.

Στην Ελλάδα ο Jon Voight

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος, παρά το ότι αρκετός κόσμος θέλησε να τον χαιρετήσει και να τον γνωρίσει τη στιγμή που γευμάτιζε, ήταν πολύ φιλικός και πόζαρε μαζί με όσους του το ζήτησαν με το χαμόγελο στα χείλη.

Εξάλλου, με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώθηκε η επίσκεψη του στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, παραμένει άγνωστο αν ο διεθνής σταρ έφτασε στην Αθήνα για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους ή έναν συνδυασμό αυτών των δύο.

Να σημειώσουμε πως παραμένει άγνωστος ο λόγος της επίσκεψης του στην Αθήνα, αν δηλαδή είναι εδώ για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

 Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: ''Στη Χαλεπα για Σουβλακια στο πατρικό μου, ο Jon Voight , η μαμμα μου με ρώτησε,λες να έρθει και η Ατζελινα αύριο να μας ρωτάει που είναι ο μπαμπας μου… σήμερα παντως στην ίδια Ταβερνα ήρθε κ ο Μιχάλης Βιολάρης .. και αλήθεια λέω .. stay tuned''.

Jon Voight

Η σχέση της Αντζελίνα Τζολί με τον πατέρα της

'Επειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα, η Αντζελίνα Τζολί κατάφερε να βρει τις ισορροπίες με τον πατέρα της. «Είναι ο κουλ παππούς που έχουν ανάγκη τα παιδιά μου», είπε σε συνέντευξή της. «Προχθές έπρεπε να κάνω ψυχοθεραπεία και ο πατέρας μου ήταν εκεί για να προσέξει τα παιδιά», είχε πει.  

Φαίνεται πως η αποξένωση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη, ανήκει για τα καλά στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ