Μιχάλης Ιατρόπουλος: Συγκινήθηκε on air στην έκπληξη της συντρόφου του - Τι ήταν αυτό που τον έκανε και δάκρυσε (βίντεο)

Δε μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του

O Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Γεια σου" και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν η αγαπημένη του τού έκανε έκπληξη με ένα βίντεο στο οποίο του είπε τα πιο τρυφερά λόγια. 

Ο λόγος για την Κατερίνα του, τη γυναίκα που έχει επιλέξει να πορεύεται μαζί τα τελευταία 4 1/2 χρόνια. Η Κατερίνα δεν έχει μεγάλη αγάπη για τη δημοσιότητα όμως για χάρη του ηθοποιού και επιχειρηματία, δέχτηκε να κάνει αυτή την έκπληξη.

 

 

Όπως του είπε στο βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή "Γεια σου", σκεφτόταν πολύ σοβαρά τι θα πει για την ψυχή του και την καλοσύνη του, όμως τελικά κατέληξε να του θυμίσει για ακόμα μία φορά πόσο πωρωμένη είναι μαζί του και πως θα παραμείνει η αιώνια θαυμάστριά του.

 

 

Τα λόγια της δεν θα μπορούσαν παρά να συγκινήσουν τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ο οποίος μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια και εκείνος για τη σύντροφό του.

Διαβάστε ακόμη: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο: «Καλό ταξίδι λατρεμένη μου μανούλα» (φωτό)

Όταν ρωτήθηκε από την Μαρία Μπακοδήμου πότε σκοπεύει να παντρευτούν, εκείνος είπε με χιούμορ για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα πως θέλει ακόμα λίγο καιρό για να το σκεφτεί και να... ωριμάσει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ