Οι πιο κομψές κυρίες στο Royal Ascot! Ευγενία & Ηλέκτρα Νιάρχου με chic σύνολα & τα πιο στυλάτα καπέλα (φωτό)

Τράβηξαν τα βλέμματα για ακόμη μία φορά!

Οι ιπποδρομίες του Royal Ascot στην Αγγλία είναι το γεγονός της καλοκαιρινής σεζόν, καθώς συγκεντρώνεται για να τις παρακολουθήσει όλη η βρετανική αφρόκρεμα και όχι μόνο. Πέρα από τους αριστοκράτες το παρών δίνουν δημόσια πρόσωπα αλλά και επιχειρηματίες. Ο λόγος είναι απλός: Επιλέγουν τα πιο κομψά και αυστηρά looks τους με τα αξεσουάρ τα είναι τα top pieces των outfits τους.

Διαβάστε ακόμη: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα Κέιτ στις ιπποδρομίες του Ascot: Το κόκκινο ensemble του Alexander McQueen - Τα χαμόγελα & η αυτοπεποίθηση "Είμαι η Βασίλισσα" (φωτό) 

Ωστόσο, ανάμεσα τους ξεχώρισε μία fashion expert, η οποία επέλεξε ένα υπέροχο σύνολο για αυτή την περίσταση. Ο λόγος για την Ευγενία Νιάρχου, η οποία λατρεύει τη μόδα όσο και εμείς.

Η διάσημη κληρονόμος έδωσε το "παρών" μαζί με την αδερφή της Ηλέκτρα και πραγματικά τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Επέλεξαν μακριά φορέματα, με την Ευγενία να φοράει μία λευκή δημιουργία με floral λεπτομέρειες και ελάχιστα ανοιχτή  πλάτη, ενώ η Ηλέκτρα έβαλε ένα καφέ πουά φόρεμα με κλειστό ντεκολτέ και το συνδύασε με nude γόβες.

Χαρακτηριστικό αξεσουάρ των ιπποδρομιών του Ascot είναι φυσικά τι άλλο; Τα grande καπέλα! Έτσι και οι δύο αδερφές διάλεξαν φανταστικά σχέδια. 

Διαβάστε ακόμη: Η Ευγενία Νιάρχου πουλάει τα κοσμήματα της αυτοπροσώπως στο Λας Βέγκας - Μία πωλήτρια ... δισεκατομμυριούχος (φωτό - βίντεο)

Η Ευγενία προτίμησε ένα grande μαύρο καπέλο, ενώ η μικρότερη αδερφή της, Ηλέκτρα κινήθηκε σε μία απόχρωση του baby pink με διαφορετικό στιλ που θύμιζε τον γαλλικό μπερέ θα λέγαμε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ