Πάνος Σταθακόπουλος: Το πείσμα και η κατάληξη σε οικοτροφείο στην Τήνο - "Προέρχομαι από μία οικογένεια με πάρα πολλή αγάπη - Φτωχικά βέβαια" (βίντεο)

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξηγεί πώς κατέληξε στην Τήνο.

Για τις στιγμές που πέρασε ως οικότροφος σε μοναστήρι στην Τήνο σε ηλικία 12 ετών μίλησε ο Πάνος Σταθακόπουλος. Τον γνωστό ηθοποιό φιλοξένησαν στην εκπομπή τους το μεσημέρι της Δευτέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

«Προέρχομαι από μία οικογένεια με πάρα πολλή αγάπη. Φτωχικά, βέβαια, αλλά πάρα πολλή αγάπη. Δεν ήταν ότι υπήρχε κάποιος λόγος απλά ήθελα κι εγώ να φύγω. Είχα μεγάλη χαρά ότι ανοίγω τα φτερά μου και κάπου πάω», δηλώνει ο Πάνος Σταθακόπουλος για την απόφασή του να μπει στο οικοτροφείο.

«Πέρασα πάρα πολύ καλά, δημιούργησα πολλές φιλίες εκεί και έχουμε κρατήσει επικοινωνία με δασκάλους μου στην Τήνο, πάρα πολλοί ιερείς στην Τήνο είναι φίλοι και συμμαθητές μου», παραδέχεται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Μάλιστα, ο Πάνος Σταθακόπουλος περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ το αστείο περιστατικό με την Κάτια Δανδουλάκη και την ατάκα που του είπε όταν είδε για πρώτη φορά φωτογραφίες του ηθοποιού από τότε.

Διαβάστε ακόμη: Π. Σταθακόπουλος: «Ζήτησα μόνος μου να πάω σε ιερατική σχολή» - Πως βίωσε αυτήν την εμπειρία (βίντεο)

«Τον χειμώνα ήμουν στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη και είχαν έρθει φίλοι και συμμαθητές από την Τήνο να δουν την παράσταση και να πάμε μετά για φαγητό. Κι είχα πάρει μαζί μου φωτογραφίες από τότε για να τις δούμε και να θυμηθούμε τα παλιά», διηγείται ο Πάνος Σταθακόπουλος.

«Έρχεται λοιπόν και η Κάτια Δανδουλάκη να δει τις φωτογραφίες και λέει: πω πω, κοίτα εδώ τι γλυκό παιδάκι με τα ράσα, κοίτα τι έχασε ο Κλήρος και τι πάθαμε εμείς!», κατέληξε στην ιστορία του ο Πάνος Σταθακόπουλος, προκαλώντας το γέλιο των δύο παρουσιαστών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ