Dress Code στην ορκωμοσία: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Στάθη Κωνσταντινίδη, το καναρινί της κυρίας Μηταράκη & της υφυπουργού Χαραλαμπίδη (φωτό)

Μία και μία ήταν απίστευτες!

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο!

Σύσσωμα τα μέλη της έδωσαν το "παρών" με τις οικογένειες τους και τα παιδάκια τους μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Αυτό που ξεχωρίσαμε μεταξύ άλλων ήταν φυσικά οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των κυριών που βρέθηκαν εκεί είτε ως Υπουργοί, είτε στο πλάι των συζύγων τους.

Διαβάστε ακόμη: Ορκωμοσία νέας Κυβέρνησης: Νήπια, δεσποινίδες, μικροί κύριοι αλλά & το μωρό στην αγκαλιά του Κυρανάκη (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Σύζυγος Θόδωρου Σκυλακάκη: Η φούστα της ορκωμοσίας που έκανε τη διαφορά - Μισό μπλε, μισό κίτρινο (φωτό)

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη, Μαρία Δουρίδα επέλεξε να φορέσει ένα midi κοντομάνικο καναρινί φόρεμα που της ταίριαζε απόλυτα!

Ασορτί θα λέγαμε ήταν με την Υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη, που έκανε την ίδια χρωματική επιλογή αλλά σε μπλέιζερ συνδυάζοντας το με μαύρο μπλουζάκι από μέσα.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της συζύγου του Στάθη Κωνσταντινίδη, η οποία ξεχώρισε με το μπλε deux-pièces το οποίο αποτελούνταν από μία κολλητή midi φούστα κι ένα κοντομάνικο τύπου τζάκετ με ανοιχτό ντεκολτέ και κουμπιά.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε έναν σταθερό κότσο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ