Εντυπωσιακό look για την Βάλια Κυριαζή: Στο Βεάκειο η σύζυγος του δημάρχου Πειραιά με άφρο μαλλί & μαύρο cut out φόρεμα (φωτό)

Μετά την τεράστια επιτυχία με sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η συναυλία του Στέφανου Κορκολή για τα 35 του χρόνια στη μουσική συνεχίστηκε χθες στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο.

Επί σκηνής μαζί του η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών την οποία διεύθυνε ο μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης.

Μια λαμπρή πορεία τριανταπέντε ολόκληρων χρόνων γεμάτη επιτυχίες και συναισθήματα ξεδιπλώθηκε δημιουργώντας νέα ακούσματα πάνω στις πολυάριθμες και διαχρονικές επιτυχίες του και αποδεικνύοντας την πολυσχιδή του δημιουργία στην μουσική σκηνή.

Την συναυλία παρακολούθησαν πολλά γνωστά ονόματα, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με την σύζυγό του Βάλια Κυριαζή και τον μικρούλη γιο τους.

Η κα. Βάλια Κυριαζή επέλεξε να φορέσει για την βραδιά ένα κομψό cut out, μαύρο φόρεμα, πλισέ, όπου πιανόταν στο λαιμό. Ήταν άκρως καλοκαιρινό και μεγάλη τάση της μόδας. 

Τα μαλλιά της ήταν άφρο, ενώ επέλεξε μακιγιάζ σε bronze αποχρώσεις που τόνιζε το μαύρισμά της. Ολοκλήρωσε το look με μεγάλα σκουλαρίκια. 

Τέλος ο δήμαρχος Πειραιά, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ