Ελεονώρα Μελέτη: Μόλις παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο, η βάφτιση της κόρης της στην θάλασσα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε ξαφνικά και ήταν για όλους μία έκπληξη....

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, παντρεύτηκαν στην Πάρο.

Το ζευγάρι κράτησε μυστική την βάπτιση της μικρούλας, δεν είχε όμως αποφασίσει να παντρευτεί. 

Αυτό ήταν κάτι που έγινε αυθόρμητα

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit.gr, η Ελεωνόρα Μελέτη δέχτηκε την πρόταση του Θοδωρή Μαροσούλη να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο εκείνη την στιγμή! Η ίδια δέχτηκε και το ζευγάρι προχώρησε σε θρησκευτικό γάμο. 

Ελεονώρα Μελέτη

Η νεοφώτιστη, η οποία πριν λίγους μήνες έγινε πέντε ετών, πήρε δύο ονόματα – Αλεξάνδρα Ωκεανίς – και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια του Mega βαφτίστηκε μέσα στη θάλασσα.

Σε μια τόσο ιερή στιγμή, το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.

Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα Μαροσούλη και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Στα social media οι στενοί φίλοι της παρουσιάστριας του Mega, Πάνος Καλλίτσης, Δήμητρα Λαζαράτου και Φαίη Κυριακοπούλου, έχουν μοιραστεί στιγμιότυπα από το πάρτι που ακολούθησε του γάμου και της βάφτισης.

Η παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία μέσα στη λευκή μάξι τουαλέτα που φορούσε.

«Θέλαμε να μην είναι βρέφος. Η βάπτιση είναι ένα σημαντικό μυστήριο αλλά προτιμούσαμε να γίνει μετά τα 3 χρόνια. Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω μωράκια να πλαντάζουν στο κλάμα γυμνά στη θέα ενηλίκων» είχε αποκαλύψει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας. Της αρέσει και εκείνης το νερό. Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δε θέλω να αναστατωθεί. Δεν μπορώ, όταν πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω παιδάκια να κλαίνε υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το παραδοσιακό νόημα της βάφτισης» είχε πει επίσης η Ελεονώρα Μελέτη.

Να σας ζήσει!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ