Πριγκίπισσα Λεονόρ & Σοφία της Ισπανίας: Με καρπουζί & πορτοκαλί φορέματα - Κοπέλες πια, με μακιγιάζ & ψηλά τακούνια (φωτό - βίντεο)

Υπέρκομψες!

Στα γραφεία και στους χώρους του "Fundación Princesa de Girona" βρέθηκαν οι πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία!

Το "παρών" έδωσαν στη Χιρόνα ώστε να χαιρετήσουν και να μιλήσουν με την ομάδα των επαγγελματιών που εργάζονται στο Ίδρυμα και να μάθουν για την καθημερινή τους εργασία, στον χώρο όπου προετοιμάζονται και οργανώνονται οι δραστηριότητές τους.

 

 

 

 

Οι δύο royal αδερφές έδειχναν κομψές μέσα στις πολύχρωμες δημιουργίες τους.

Διαβάστε ακόμη: Όλα τα θηλυκά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας στις αποχρώσεις του ροζ: Η Λετίσια, η πεθερά της, Βασίλισσα Σοφία, η διάδοχος Λεονόρ & η μικρή πριγκίπισσα Σοφία (φωτό)

 

 

Η μικρότερη πριγκίπισσα Σοφία επέλεξε ένα μάξι καρπουζί jumpsuit χωρίς μανίκια, ενώ η διάδοχος πριγκίπισσα Λεονόρ φόρεσε ένα επίσης μάξι πορτοκαλί όμως μακρυμάνικο φόρεμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και οι δύο τους προτίμησαν ψηλές εσπαντρίγιες που έδεναν στον αστράγαλο. 

Τα μαλλία και το μακιγιάζ τους είναι απλά και υιοθετώντας ένα πιο natural look.

Διαβάστε ακόμη: Περήφανες royal μαμάδες! Χαρές για τη βασίλισσα Λετίτσια & τη βασίλισσα Μαξίμα καθώς οι κόρες τους αποφοίτησαν από το κολλέγιο

Να υπενθυμίσουμε ότι η πριγκίπισσα Λεονόρ, 17 ετών και η πριγκίπισσα Σοφία 16 ετών, είναι οι κόρες του Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε και της Βασίλισσας Λετίσια.

Η Λεονόρ μάλιστα είναι η διάδοχος για το θρόνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ