Κέιτ Μίντλετον η καλή σύζυγος! Στο πλευρό του Ουίλιαμ σε φιλανθρωπικό αγώνα - Τι φόρεσε η αγαπημένη πριγκίπισσα; (φωτό)

Είναι πάντα δίπλα του

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν μια στιγμή του έρωτά τους στο Guards Polo Club στο Windsor. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απέδειξε ότι δεν είχε χάσει καμία από τις αθλητικές και ιππικές του ικανότητες, κερδίζοντας με την ομάδα του τον ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα υπέρ των ενώσεων του ιδρύματός του. Η πριγκίπισσα Κέιτ, εν τω μεταξύ, παρουσίασε το τρόπαιο και ενθάρρυνε τον σύζυγό της σε όλο το παιχνίδι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??? ????? ????? ?????? ???? (@thewalesnews)

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συμμετέχει στον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στο Windsor
Κάθε χρόνο, ο πρίγκιπας William διαγωνίζεται στο 2023 Out-Sourcing Inc. Royal Charity Polo Cup. Πρόκειται για αγώνα πόλο που διοργανώνεται υπέρ του Royal Foundation, του ιδρύματος του πριγκιπικού ζευγαριού, στο Guards Polo Club. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ "ανεβαίνει" στη σέλα κάθε χρόνο για καλό σκοπό. Η φιλανθρωπική εκδήλωση συγκεντρώνει χρήματα τα οποία θα διατεθούν σε συλλόγους που υποστηρίζονται από το ίδρυμα.

Αυτή την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, 41 ετών, φόρεσε το νούμερο 4 όταν εντάχθηκε στην ομάδα της Ένωσης Πόλο των ΗΠΑ. Η 41χρονη royal, επευφημώντας τoν από το γήπεδο, φόρεσε ένα καλοκαιρινό, μπόχο γαλάζιο φόρεμα Beulah London, αναφέρει το ABC News . Ο Πίτερ Φίλιπς, ο γιος της πριγκίπισσας Άννας, ήταν και αυτός με τη σύντροφό του, Λίντσεϊ Γουάλας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πάντα εκεί για να στηρίξει τον σύζυγό της
Φέτος, το ίδρυμα επέλεξε 11 ενώσεις: Mental Health Innovations, Wales Air Ambulance, Centrepoint, The Passage, Mountain Rescue England & Wales, Foundling Museum, Forward Trust, East Anglia Children's Hospices, Baby Basics, Little Village και AberNecessities.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Ουίλιαμ & Κέιτ σε ρόλο ... σεφ! Έβαλαν ποδιά και ετοίμασαν cupcakes - Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έλαμψε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιτρέποντας στην ομάδα του να κερδίσει τον αγώνα με 3-2 χάρη στον τελευταίο πόντο που σημείωσε. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, από την πλευρά της, ήταν στην άκρη του γηπέδου και συζητούσε με τους εκπροσώπους των διαφόρων ενώσεων που υποστηρίζονται.

Σύμφωνα με το Hello Magazine, αυτή η 12η έκδοση του φιλανθρωπικού τουρνουά πόλο θα ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια λίρες που συγκεντρώθηκαν για τις ενώσεις, αν αθροίσουν τα κέρδη από τις διαφορετικές εκδόσεις της διοργάνωσης. Μετά τον αγώνα, η Κέιτ φίλησε τον σύζυγό της στο μάγουλο και του χάρισε ένα συμβολικό τρόπαιο που αντιπροσώπευε έναν ελέφαντα. Στη συνέχεια χάρισε το τρόπαιο στη νικήτρια ομάδα και τράβηξε μια ομαδική φωτογραφία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ