Πρίγκιπας Ουίλιαμ & Κέιτ σε ρόλο ... σεφ! Έβαλαν ποδιά και ετοίμασαν cupcakes - Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Μία διαφορετική εμφάνιση ...

Σε έναν διαφορετικό ρόλο από τα συνηθισμένα είδαμε το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, Κέιτ και Ουίλιαμ!

Ενόψει του εορτασμού για τα 75 γενέθλια του NHS βοήθησαν να διοργανωθεί ένα πάρτι-έκπληξη για τσάι για το προσωπικό σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Το απολαυστικό βίντεο, που μοιράστηκε το Παλάτι του Κένσινγκτον, δείχνει τον Oυίλιαμ και την Κέιτ να ρίχνουν μπλε και άσπρη βουτυρόκρεμα σε cupcakes και να στρώνουν τραπέζια στο φιλανθρωπικό event στο νοσοκομείο St Thomas’.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για τα γενέθλια του - Παρτάρει & πίνει το ποτάκι του ανενόχλητος (βίντεο)

Η πριγκίπισσα, φορώντας ένα ιδανικό για την περίσταση μπλε πουά φόρεμα της Alessandra Rich, εθεάθη επίσης να διακοσμεί με toppings μια τούρτα τριών επιπέδων.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Στυλάτη & αέρινη μέσα στο Balmain σακάκι της - Πόσο κόστισε το outfit της αγαπημένης royal (φωτό)

Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει παραδεχτεί την αδυναμία που έχει στην κουζίνα και στη ζαχαροπλαστική. Παλαιότερα έχει αποκαλύψει ότι της αρέσει να μένει ξύπνια μέχρι αργά για να φτιάχνει τις τούρτες γενεθλίων των παιδιών της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ