Ποιο είναι το παιδάκι της φωτογραφίας; To αναγνωρίζετε; - Ο γιος του μεγαλύτερου Έλληνα μεγιστάνα

Κρατάει παγωτό και κοιτάει την κάμερα. 

Μια σπάνια, αλλά και πολύ όμορφη φωτογραφία, μοιράστηκε με τους ακολούθους της, στο Instagram, η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή. 

Η ίδια, έχει στην κατοχή της, σπάνια φωοτγραφικά κλικς με πασίγνωστους Έλληνες και ξένους celebrities, πολιτικούς και εφοπλιστές. 

Αυτή την φορά η ανάρτησή της, μας συγκίνησσε. Στην φωτογραφία βλέπουμε ένα χαριτωμένο αγοράκι. Ποιος να είναι άραγε; 

H ίδια γράφει: ''Ένα καλοκαίρι στη Γλυφάδα: Ο μικρός Αλεξανδρος Ωνάσης μοιάζει ενθουσιασμένος με το παγωτό του, στον φακό του Ιορδάνη Καπασακάλη που συλλαμβάνει τη στιγμή ένα καλοκαίρι από τα πρώτα της δεκαετίας του 60 κοντά στο σπίτι του πατέρα του, Αριστοτέλη Ωνάση στα νότια προάστια.

Δείτε επίσης: Σπανιότατο βίντεο ντοκουμέντο: Ο Αλέξανδρος Ωνάσης μιλάει για τον κροίσο πατέρα του - "Δε θέλω να τον πληγώνω"

 

 

Νέος, όμορφος, χαρισματικός ο Αλέξανδρος Ωνάσης, κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση είχε όλη τη ζωή μπροστά του και κάποια στιγμή θα διαδεχόταν τον πατέρα του στο τιμόνι της αυτοκρατορίας που είχε δημιουργήσει.

Τα πάντα ανατράπηκαν όταν στις 22 Ιανουαρίου του 1973 το αεροπλάνο που οδηγούσε κατέπεσε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του.

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης τραυματίστηκε βαριά και άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 το απόγευμα της 23ης Ιανουαρίου, λόγω βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων σε ηλικία μόλις 25 ετών''. 

 

 

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1948  στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη.

 Ήταν το μεγαλύτερο παιδί του Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση (1906 – 1975) και της πρώτης του συζύγου, Τίνας Λιβανού (1929 – 1974), κόρη του επίσης Έλληνα εφοπλιστή Σταύρου Γ. Λιβανού.

Ο Αλέξανδρος πήρε το όνομά του από τον θείο του πατέρα του, ο οποίος απαγχονίστηκε από ένα τουρκικό στρατιωτικό δικαστήριο κατά τη διάρκεια της καταστροφής της Σμύρνης τον Σεπτέμβριο του 1922.

 Η αδερφή του Αλέξανδρου, Χριστίνα, γεννήθηκε το 1950.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ