Σπύρος Μπιμπίλας: "Στη Βουλή μπήκα ως πολίτης, όχι ως πολιτικός" (βίντεο)

«Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου τη γνώρισα όταν έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη γνωριμία του με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη γνωριμία της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη ζωή στη Βουλή, μίλησε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes».

«Γίνεται τόσο μεγάλο θέμα για τα ρούχα που κανονικά πρέπει να κοιτάμε τα σοβαρά. Τα ρούχα είναι δεύτερο θέμα. Δεν περίμενα καθόλου αυτήν την αντίδραση. Η κ. Μενδώνη μου είπε τα καλύτερα. Της άρεσε πάρα πολύ. Ένας άνθρωπος που έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα, δεν αλλάζει εαν του τύχει και αυτό. Εγώ έχω μπει ως ο άνθρωπος που τον γνωρίζουν έτσι, ξαφνικά αν κάνω κάτι άλλο θα κάνω έναν ρόλο, εγώ δεν θέλω να κάνω έναν ρόλο», ξεκαθάρισε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μπήκα στη Βουλή σαν πολίτης, όχι σαν πολιτικός. Είμαστε άνθρωποι που δεν ήμασταν πρώην πολιτικοί. Εμείς που είμαστε στην “Πλεύση Ελευθερίας” μπήκανμε για να βοηθήσουμε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον κλάδο μας», τόνισε και εξήγησε πώς γνώρισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Ήμουν στον πολιστικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν την είχα γνωρίσει από εκεί. Όταν έγινε η μετατροπή του όχι σε ναι και η συμφωνία των Πρεσπών, παραιτήθηκε η Ζωή κι όταν άρχισε να κάνει τις πρώτς συγκεντρώσεις, άρχισα να πηγαίνω για να ακούω. Είπα με ενδιαφέρει πολύ όμως μιλάει, συμφωνώ και την ακολουθώ και θέλω να τη βοηθήσω. Έχουμε πλέον μια αμοιβαία σχέση αγάπης. Είναι ευχάριστο άτομο στη ζωή της, είναι χαρμόσυνος άνθρωπος, δεν είναι δύστροπη, είναι αυστηρή όταν πρέπει».

Διαβάστε ακόμη: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με το σύντροφό της στη Βουλή - Το γιλέκο του Καραναστάση & το εμπριμέ πουκάμισο του Μπιμπίλα (φωτό - βίντεο)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της λίστας βουλευτών στην «Πλεύση Ελευθερίας» και τους λόγους που άλλαξαν οι βουλευτές που είχαν ψηφιστεί με άλλους.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει πρόεδρος του ΣΕΗ για τους επόμενους 9-10 μήνες και δεν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα, κάτι που άλλωστε δεν επιτρέπεται, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει δεχτεί και μέσα από τα σόσιαλ.

«Έλεγαν ότι “το στρουμφάκι μπήκε στη Βουλή”, δεν απαντάω και δεν με ενδιαφέρει. Έχει αναπτυχθεί μια τοξικότητα στα social σε σημείο που κάποιοι πρέπει να επισκεφθούν γιατρό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ