Οικογενειακές στιγμές για την Γκουίνεθ Πάλτροου: Τρυφερές αγκαλιές με την κόρη & τη μητέρα της - Το συγκλονιστικό Gucci σύνολο με το διάσημο λογότυπο (φωτό)

Family time!

Ευχάριστες, οικογενειακές στιγμές για την Γκούινεθ Πάλτροου!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σε δείπνο σε μια πολυτελή κατοικία στα Χάμπτονς, το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Goop (το προσωπικό brand της ηθοποιού), τον οίκο Gucci και τη fashion editor Elizabeth Saltzman.

Εκεί η Γκούινεθ εθεάθη πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Επέλεξε ένα συγκλονιστικό Gucci σύνολο που αποτελούνταν από μία maxi φούστα με ένα τοπάκι που έδενε στη μέση. Χαρακτηριστικό βέβαια ήταν το διάσημο λογότυπο της Gucci που κάλυπτε όλο το σετ.

Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι λευκά σανδάλια μια ρίγα σε ναυτικό μπλε στη σόλα και λουράκι στον αστράγαλο στην ίδια απόχρωση.

Η Απλ Μάρτιν έδειχνε επίσης πολύ stylish, φορώντας ένα στράπλες, μαύρο μίνι φόρεμα με cut-out στο μπούστο, το οποίο ανήκει στη συλλογή G. Label by Goop. Συνδύασε το φόρεμα με μια μικρή, ροζ τσάντα Gucci -μια νότα Barbiecore χρειάζεται, άλλωστε- και για τα μακριά μαλλιά της επέλεξε μια κομψή αλογοουρά. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα, ψηλοτάκουνα σε στιλ Mary Jane.

Διαβάστε ακόμη: Απλ Μάρτιν: Με το φόρεμα που άφησε εποχή στα Όσκαρ 2002 - Το είχε βάλει η μαμά της, Γκουίνεθ Πάλτροου & ήταν του Alexander McQueen (φωτό - βίντεο)

Παρούσα ήταν και η μητέρα της Γκουίνεθ Πάλτροου, Μπλάιθ Ντέινερ, η οποία παραμένει πολύ κομψή στα 80 της χρόνια. Φορούσε ένα υπέροχο, μακρύ λευκό φόρεμα το οποίο συνδύασε με ένα φουλάρι σε ζωηρό μπλε και ένα μακρύ κολιέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ