Απλ Μάρτιν: Με το φόρεμα που άφησε εποχή στα Όσκαρ 2002 - Το είχε βάλει η μαμά της, Γκουίνεθ Πάλτροου & ήταν του Alexander McQueen (φωτό - βίντεο)

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

H 19χρονη κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου, Απλ Mάρτιν, μπήκε στην ντουλάπα της μητέρα της και φόρεσε το Alexander McQueen φόρεμα που είχε βάλει η διάσημη ηθοποιός στα βραβεία Οσκαρ το 2002.

Η 19χρονη Απλ Μάρτιν μοιάζει πάρα πολύ στην διάσημη μητέρα της και πολλές φορές έχουμε δει φωτογραφίες της στο προφίλ της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Instagram.

Η ηθοποιός έχει δύο παιδιά από το γάμο της με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 στη Νότια Καλιφόρνια και 10 χρόνια μετά ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Σήμερα η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι παντρεμένη με τον Μπραν Φάλτσακ.

Το 2002 η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε εμφανιστεί στα βραβεία Όσκαρ με ένα ιδιαίτερο φόρεμα του σχεδιαστή Alexander McQueen και τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα με μια πλεξούδα. «Όλοι πραγματικά το μισούσαν αυτό το φόρεμα» έχει παραδεχτεί η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue όταν έκανε μια αναδρομή στις πιο talk of the town εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

«Εκείνη την εποχή αυτό το φόρεμα ήταν πολύ goth και σόκαρε πολλούς. Εμένα μου αρέσει» συμπλήρωσε η ηθοποιός. Πάντως το Alexander McQueen φόρεμα χαρακτηρίστηκε το 2002 ως «fashion disaster». Η Πάλτροου το 2013 είχε πει πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα φορούσε σουτιέν, θα είχε λιγότερο μακιγιάζ και τα μαλλιά της θα τα άφηνε ελεύθερα και κυματιστά.

Δείτε στο 7:07 την Γκουίνεθ Πάλτροου να σχολιάζει την εμφάνιση της

21 χρόνια μετά, η κόρη της θέλησε να φορέσει αυτό το φόρεμα και να ποζάρει με στιλ στον φωτογραφικό φακό. Η Γκουίνεθ Πάτροου μοιράστηκε τη φωτογραφία της Απλ με τους θαυμαστές της στο Instagram όταν έκανε ένα Q&A για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των followers.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Γκουίνεθ Πάλτροου: Ποζάρει topless στην πολυτελή βίλα της - Η αυθόρμητη φωτογράφηση με wide-leg τζιν (φωτό)

Σήμερα η Apple Martin έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε είδωλο της μόδας. Νωρίτερα φέτος, έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στην επίδειξη υψηλής ραπτικής Chanel για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 τον Ιανουάριο. Για την περίσταση, η Apple φωτογραφήθηκε να κάθεται στην πρώτη σειρά με μια ασπρόμαυρη τουίντ φούστα και σακάκι σετ από Chanel.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ