30 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας - Κάντε το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ πριν φύγετε διακοπές (φωτό)

Διαλέξτε αυτό που θα σας εμπνεύσει! 

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο Ιούλιος φέρνει όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε για υπέροχα και άκρως καλοκαιρινά σχέδια νυχιών.

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Βρίσκεσαι στην πόλη; Είσαι καλεσμένη σε κάποιο επίσημο event όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση; Όποια κι αν είναι η περίσταση, στη συνέχεια θα βρεις μια πλούσια συλλογή από ιδέες μανικιούρ που είναι βασισμένες στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Καλοκαίρι 2023 και όχι μόνο

Ξεκινώντας από το γαλλικό μανικιούρ σε ολόφρεσκες εκδοχές που θα σε εντυπωσιάσουν και πηγαίνοντας σε αλλά διακριτικά ή εντυπωσιακά σχέδια νυχιών, είναι βέβαιο πως θα βρεις αυτό που αναζητάς. Οι προτάσεις μας σε σχέδια νυχιών για τον Ιούλιο άλλωστε καλύπτουν κάθε γούστο.

Πάμε να ανακαλύψουμε μία μία τις υπέροχες nail art δημιουργίες των κορυφαίων nail artists στο Instagram!

Γαλλικό μανικιούρ σε καλοκαιρινές και όχι μόνο εκδοχές

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί κορυφαία τάση για μια ακόμη σεζόν αφού οι καλοκαιρινές εκδοχές του μας δίνουν πολλές πραγματικά υπέροχες επιλογέ

Ένα από τα βασικά trends είναι τα micro french nails, δηλαδή το γαλλικό με λεπτή γραμμή. Από την άλλη όμως, τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια δείχνουν να κυριαρχούν βάζοντας μας σε πειρασμό για ένα εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Για να το πετύχεις αυτό, μπορείς να επιλέξεις ένα neon βερνίκι νυχιών σε συγκεκριμένη απόχρωση ή να κάνεις ένα πολύχρωμο γαλλικό στα νύχια παίζοντας με διαφορετικά χρώματα.

Μπορείς ακόμη να ακολουθήσεις το hot trend όμπρε γαλλικό για ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Όσον αφορά το σχέδιο, πέρα από το κλασικό γαλλικό υπάρχουν πολλές παραλλαγές όπως η διπλή γραμμή, το πλάγιο γαλλικό, το ανάποδο γαλλικό μανικιούρ και άλλα.

Chic σχέδια νυχιών που ξεχωρίζουν για τον Ιούλιο 2023

Αν αναζητάς ένα διακριτικό σχέδιο νυχιών που όμως ξεφεύγει από το γαλλικό μανικιούρ ή έστω συνδυάζεται με αυτό, οι παραπάνω προτάσεις σίγουρα θα σου έδωσαν αρκετή έμπνευση!

Απαλά καλοκαιρινά χρώματα συνδυάζονται υπέροχα με chic σχέδια στα νύχια, αναβαθμίζοντας το look μας για οποιαδήποτε περίσταση, από την καθημερινότητα και τις διακοπές μέχρι έναν γάμο, αναφέρει το beautetinkyriaki

Όσον αφορά το σχέδιο, μπορείς να επιλέξεις κομψά swirl nails συνδυάζοντάς το με γαλλικό ή μονόχρωμα νύχια. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις το trend των blush nails ή ένα διακριτικά γυαλιστερό glazed αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που θες να δώσεις chic λάμψη και μια αίσθηση πολυτέλειας στο μανικιούρ σου, μπορείς να το πετύχεις είτε με μεταλλικές λεπτομέρειες, είτε με διακριτική χρήση glitter ή στολίζοντας τα νύχια σου με στρας.

Εντυπωσιακά και περίτεχνα nail art designs με summer vibes

Καλοκαιρινές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, glittery βερνίκια νυχιών και πάνω από όλα περίτεχνα σχέδια που τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Τα παραπάνω nail art designs μιλούν πραγματικά από μόνα τους, δίνοντας απεριόριστη έμπνευση για το επόμενο ραντεβού με τη nail artist σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ