Σάλμα Χάγιεκ: Πλατσουρίζει στην πισίνα μαζί με τον αγαπημένο της, Φρανσουά - Σέξυ, φούξια ολόσωμο μαγιό με τέλειο μπούστο (φωτό)

Οικογενειακές διακοπές 

Στιγμές χαλάρωσης για τη Σάλμα Χάγιεκ!

Μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η 56χρονη ηθοποιός περνάει χρόνο με τον σύζυγο της,  Φρανσουά Ανρί Πινό και απολαμβάνει το καλοκαίρι της.

Και φυσικά, αφού διαθέτει έναν άκρως ενεργό λογαριασμό στο instagram με 25,8 ακολούθους θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Μέσα από ένα φωτογραφικό καρουζέλ βλέπουμε τη Σάλμα αγκαλιά με τον Φρανσουά μέσα στην πισίνα, ενώ σε άλλα πλάνα είναι μόνη της και ποζάρει μέσα σε ένα υπέροχο φούξια ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ αναδεικνύοντας φυσικά το τέλειο μπούστο της.

Διαβάστε ακόμη: Η Salma Hayek ανοίγει τα χαρτιά της: ''Να γιατί στα 56 μου, δείχνω απίστευτα σε μπικίνι'' (φωτό)

"Απολαμβάνω τον ήλιο, το νερό και την αγάπη", έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός στη λεζάντα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πινό και η Σάλμα Χάγιεκ είναι παντρεμένοι από το 2009 και έχουν μαζί μια κόρη, την 15χρονη σήμερα Βαλεντίνα.

Διαβάσδτε ακόμη: Σάλμα Χάγιεκ, η Μεξικάνα «βασίλισσα» της Γαλλίας - Εκθαμβωτική στο πλάι του δισεκατομμυριούχου Φρανσουά Ανρί Πινό (φωτό)

Ο Πινό είναι ένας από τους πλουσιότερους άντρες της Γαλλίας. Από τον Σεπτέμβριο του 2022, η καθαρή του περιουσία υπολογίζεται, σύμφωνα με το wealthygorilla.com, περίπου στα 50 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Διαβάστε ακόμη: H Σάλμα Χάγιεκ όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Καθαρίζει τις γαρίδες, τρώει και το κεφάλι (φωτό)

Άλλωστε στην ιδιοκτησία του Kering συγκαταλέγονται μερικά από τα πιο διάσημα brands πολυτελείας, όπως η Gucci, ο Balenciaga και ο Yves Saint Laurent.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ