Τατιάνα Μπλάτνικ , Μαρέβα Μητσοτάκη, Μαίρη Κατράντζου αποχαιρετούν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη - "Σε ευχαριστούμε για όλα, θα μας λείψεις" (φωτό - βίντεο)

Σύσσωμη η ελληνική showbiz λέει το τελευταίο αντίο

Δεν έχουν τέλος οι αποχαιρετισμοί και τα αντίο στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Από χθες έως και σήμερα έχουν πλημμυρίσει τα social media με τον κάθενα να στέλνει το δικό του μήνυμα και την ιστορία που είχε με τη σπουδαία πρέσβυρα.

Διαβάστε ακόμη: Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Το αντίο από την Άλκηστι Πρωτοψάλτη, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Έλενα Μακρή Λυμπέρη, την Νατάσα Παζαΐτη (φωτό)

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράστηκε ένα στιγμιότπυο με εκείνη, τη Μαριάννα στην άλλη άκρη και στη μέση ο πρίγκιπας Νικόλαος.

Αγαπημένη μου Μαριάννα,

Γράφω με μεγάλη θλίψη γιατί δεν είσαι πια κοντά μας. Διάλεξα αυτή τη φωτογραφία μας μαζί γιατί, όπως πάντα, υπάρχει φως από πάνω σου, γύρω σου και μέσα σου. Για μένα ήσουν και θα είσαι πάντα "Φως".

Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον σύζυγό μου Νικόλαο πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, άνοιξες το σπίτι σου, την καρδιά σου και με πήρες κάτω από τα φτερά σου - και πολλές φορές ένιωθα ασφάλεια κοντά σου. Και μετά είδα ότι αυτό έκανες για την οικογένειά σου και τα χιλιάδες παιδιά που βοήθησες και έσωσες. Υπήρξες ένας ασφαλής χώρος, ένας φάρος φωτός, ελπίδας -της Ελπίδας- και θα συνεχίσεις να είσαι, καθώς η κληρονομιά σου ζει μέσα από τα παιδιά, τα εγγόνια σου, τη δουλειά σου και τον αντίκτυπο που είχες σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τους πάντες να αισθάνονται μοναδικοί και σημαντικοί και ξεχωριστοί - εσύ το έκανες αυτό επειδή ήσουν ξεχωριστή η ίδια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κρατήσουμε ζωντανή την Elpida Youth.
Ένα Είδωλο. Ένας Ανθρωπιστής. Μια πιστή Φίλη. Και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ξέρουμε ότι αγαπούσες την οικογένειά σου.

Σε αγαπάμε και θα είσαι πάντα μαζί μας.

Καλό ταξιδι Μαριάννα.

Σας ευχαριστούμε που έκανες τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος.

Και η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε μία ανάρτηση στην οποία μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.


instagram @marevamitsotaki

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αφιέρωσε την ζωή της στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Ο αντίκτυπος του έργου της ήταν τέτοιος που ξεπέρασε τα όρια της φιλανθρωπίας.

Πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Η Μαριάννα, η φίλη μου, πίστευε πως η αγάπη δεν είναι απλά ένα συναίσθημα, αλλά πράξη.

Έτσι με τις πράξεις αλλά και το πείσμα της έδωσε την «Ελπίδα» στους μικρούς ήρωες, στην ασύμμετρη μάχη τους με τον αόρατο εχθρό.

Η Μαριάννα δεν άγγιξε μόνο ζωές. Με το έργο της έσωσε ζωές. Και γι’ αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες. Σ’ευχαριστώ για τα γράμματα και τα όμορφα μηνύματα, Μαριάννα.

Θα μας λείψεις, έγραψε στη λεζάντα.

Φυσικά και Μαίρη Καντράντζου έκανε τη δική της ανάρτηση τιμώντας την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Διαβάστε ακόμη: Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Λευκό το αγαπημένο της χρώμα - Αξέχαστες εμφανίσεις της υπέρκομψης σπουδαίας κυρίας στα άσπρα (φωτό)

Πώς βρίσκει κανείς τα λόγια να αποχαιρετήσει μια γυναίκα που ήταν ένας άγγελος στη γη; Ποιες λέξεις είναι επαρκείς για να προσδιορίσουν το πνεύμα και την τεράστια παρακαταθήκη της Κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη; Ήταν οραματίστρια, ανθρωπίστρια, μια γυναίκα πρότυπο. Η ανιδιοτελής γενναιοδωρία της και το φιλανθρωπικό της έργο αποτέλεσαν έμπνευση για όλους μας. Με το πιο δυνατό της όπλο την ανθρωπιά, την καρδιά και το ήθος της, κατάφερε να μετακινήσει βουνά. Προστάτιδα όλων των παιδιών του κόσμου, είχε πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά για όποιον το είχε ανάγκη. Μας δίδαξε μέσα από τις πράξεις της την αγάπη, την αφοσίωση, την ελπίδα. Αφήνει πίσω της ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που είναι η ανιδιοτελής προσφορά της στον κόσμο και τη χώρα μας. Οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά όταν με πλησίασε για τον εορτασμό των 30 χρόνων της ΕΛΠΙΔΑΣ. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν στο νοσοκομείο και ένιωσα την ακλόνητη αφοσίωση και αγάπη της για τα παιδιά. Η επίδειξη στο Ναό του Ποσειδώνα είχε στόχο να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς από την Ελλάδα στον κόσμο. Δεν θα ήταν ποτέ εφικτό χωρίς τη θέληση και την αποφασιστικότητα της. Ηταν εκείνη που πίστεψε και πάλεψε για να πραγματοποιηθεί. Η Κυρία Μαριάννα μπήκε σαν πυξίδα στη ζωή μου και άλλαξε την οπτική μέσα από την οποία βλέπω τον κόσμο. Είμαι ευλογημένη για τη σοφία που μοιράστηκε μαζί μου. Λίγο πριν την επίδειξη στο Σούνιο, είχε καταρρακτώδεις βροχές και όλοι νόμιζαν ότι θα ακυρωθεί, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά. Την ρώτησα, «Πώς είστε τόσο σίγουρη;» Μου απάντησε: «Μόλις μίλησα με τον Θεό». Τώρα είναι υπό την προστασία Του και θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των παιδιών και των οικογενειών που βοήθησε, φως καθοδήγησης για την οικογένειά της που λάτρευε και φάρος φωτός για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τη γνωρίσουμε. Σας ευχαριστώ Κυρία Μαριάννα για την εμπιστοσύνη σας, την καθοδήγηση και την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ που μας κάνατε την τιμή να είστε κουμπάρα μας και που ήσασταν πάντα δίπλα μας. Είμαι ευγνώμων που σας γνώρισα και έζησα το μεγαλείο της ψυχής σας. Σας ευχαριστώ για όλα..Είστε πάντα στην καρδιά μου. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της., σημειώνει στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ