Διάσημοι στη Μύκονο: Η Nicole Scherzinger παρέα με τη Μαρίνα Βερνίκου – Ο Αρσέν Βενγκέρ και ο φρεσκοπαντρεμένος Dolph Lundgren (φωτό)

Το νησί των ανέμων επιλέγουν εν μέσω καλοκαιριού οι διάσημοι. Η Μύκονος, αγαπημένος προορισμός τους.

Από τις τελευταίες αφίξεις η Nicole Scherzinge με  τον σύντροφό της, Thom Evans , αλλά και τη πολύ καλή τους φίλη, Μαρίνα Βερνίκου. Οι τρεις τους περπάτησαν στα σοκάκια της πόλης και απόλαυσαν μπάνιο τόσο στις εκπληκτικές παραλίες του νησιού, όσο και στην πισίνα της βίλας όπου έμεναν.

Η τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Pussycat Dolls εκτός από τη Μύκονο βρέθηκε και στη  Σαντορίνη.

Δείτε φωτό

Διαβάστε ακόμα: 

Μαρίνα Βερνίκου: Η Κρήτη μέσα από το φακό της σπουδαίας φωτογράφου - Δείτε το απίθανο λεύκωμα με φόντο τα μπλε νερά του υπέροχου νησιού (φωτό)

Η Μαρίνα Βερνίκου μας δείχνει πως να φορέσουμε έξυπνα & γρήγορα το παρεό μας - Ένα καλοκαίρι με στυλ (βίντεο)

Ο 65χρονος Dolph Lundgren ηθοποιός παντρεύτηκε στη Μύκονο, την 25χρονη Emma Krokdal

Στιγμές ευτυχίας βίωσε ο Dolph Lundgren, αφού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Emma Krokdal.

Ο 65χρονος ηθοποιός αποφάσισε να επισημοποιήσει την σχέση του με την 25χρονη σύντροφό του, στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Μύκονο.

Ο Σουηδός ηθοποιός, που είναι γνωστός ως Ιβάν Ντράγκο από τις ταινίες «Rocky IV» του 1985 και «Creed II» του 2018 ταξίδεψε στην Μύκονο για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, για τον γάμο του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και όπως είναι λογικό είναι ενθουσιασμένο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ

Ο 73χρονος θρυλικός προπονητής της Άρσεναλ επί 22 έτη, είχε μαζί του μια νεαρή κοπέλα, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για σχόλια από τον Τύπο της Μ. Βρετανίας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, ο θρυλικός προπονητής των «κανονιέρηδων», βρίσκεται στην Ελλάδα κι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο, μαζί με νεαρή κοπέλα.

Όπως είναι φυσικό, το νυν στέλεχος της FIFA τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, με τον ίδιο, πάντως, να δείχνει να μην ενοχλείται από την παρουσία των φωτογραφικών φακών.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ