Σπανιότατες φωτογραφίες με την Merilyn Monroe το 1955: Δροσίζεται σε πισίνα φίλων, ανέμελη και όμορφη όπως πάντα

Σε άκρως καλοκαιρινό mood!

Μοναδικές, vintage φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό στο instagram, This was Hollywood.

Σε αυτά τα σπάνια κλικς βλέπουμε την αείμνηστη Marilyn Monroe να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι των Ρίτσαρντ και Ντόροθι Ρότζερς στο Γουέστον του Κονέκτικατ το 1955.

Διαβάστε ακόμη: Καλοκαίρι με την Μέρλιν Μονρόε: Τα μαγιό της διασημότερης, ομορφότερης, τραγικής ηθοποιού του Hollywood που άφησαν εποχή (φωτό)

Η Μονρό είχε πάει εκεί με τον Τζιν Κέλι, τον Μίλτον Γκριν και τη σύζυγο του Γκριν, Έιμι για να δροσιστούν σε μια ζεστή μέρα.

Φοράει ένα τέλειο black and white μπικίνι και μέσα από τα δημοσιευμένα στιγμιότυπα φαίνεται, είτε να κρατάει κάποιο ποτό, είτε να παίζει με μία κόκκινη κουλούρα.

Διαβάστε ακόμη: Σπάνιες φωτογραφίες της Marilyn Monroe: Η μεγάλη σταρ κάνει γυμναστική με τζιν και σουτιέν (φωτό)

Όπως πάντα τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή και με νάζι στο φακό. Μας θυμίζει μικρό παιδί ...


instagram @thiswashollywood

Να σημειώσουμε ότι παρ’ όλο που η γνωστή ηθοποιός φαίνεται χαρούμενη στις φωτογραφίες, δεν είχε εύκολη ζωή. Πάλεψε με την κατάθλιψη, με τις καταχρήσεις της και με κρίσεις άγχους. Η Marilyn Monroe «έφυγε» το 1962 όντας πολύ νέα, μόλις 36 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Φωτό- Vintage 1962: Αυτή είναι η τελευταία φορά που η Marilyn Monroe στάθηκε μπροστά στο φακό πριν τον θάνατό της

Ωστόσο, κατάφερε με το ταπεραμέντο της να μπει… στην αιωνιότητα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ