Εντυπωσιακή παρά ποτέ η Michelle Obama - Μας παρουσιάζει τη μητέρα της που έχει γενέθλια (φωτό)

Μία τρυφερή ανάρτηση

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα (30/7) για τη Μισέλ Ομπάμα, καθώς έχει γενέθλια η μητέρα της!

Έγινε 86 χρονών και με μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί και δημόσια με τους 55,2 εκατομμύρια ακολούθους της το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Συγκεκριμένα, στο family ενσταντανέ βλέπουμε τη Μισέλ στα αριστερά, στη μέση την αγαπημένη της μαμά, Marian Shields Robinson και στην άλλη άκρη στα δεξιά ο μεγαλύτερος αδερφός της, Craig.

"Χρόνια πολλά μαμά! Δεν θα ήμουν αυτή που είμαι χωρίς εσένα και σου είμαι ευγνώμων κάθε μέρα", σημείωσε στη λεζάντα η πρώην Πρώτη Κυρία.

Απουσιάζει ο πατέρας της, Fraser C. Robinson III καθώς έχει φύγει από τη ζωή στις 6 Μαρτίου του 1991.

Διαβάστε ακόμη: Μισέλ Ομπάμα: Top model η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ - Το υπέροχο Balmain σύνολο (φωτό & βίντεο)

Ωστόσο, επρόκειτο για μία δεμένη οικογένεια που νοιάζεται ο ένας για τον άλλον. 


instagram @michelleobama

Η Μισέλ Λαβόν Ρόμπινσον Ομπάμα γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1964 στο Σικάγο του Ιλινόις από τον Φρέιζερ Ρόμπινσον τον τρίτο (Fraser Robinson III, 1935–1991) και την Μάριαν Σίλντς Ρόμπινσον (Marian Shields Robinson, γενν. 30 Ιουλίου 1937).

Ο πατέρας της εργαζόταν στην τοπική εταιρία ύδρευσης και ήταν εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής ένωσης του Δημοκρατικού κόμματος. Η μητέρα της εργαζόταν ως γραμματέας στην εταιρία Σπίγκελ που εξειδικεύονταν στην προώθηση ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ μέσω της διανομής διαφημιστικού καταλόγου. Μετά την γέννηση της Μισέλ και του αδερφού της Κρέγκ, η Μάριαν αποφάσισε να αφήσει το επάγγελμα της και να μείνει στο σπίτι για να αναθρέψει τα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα γιορτάζουν την 30η επέτειο του γάμου τους - ''Χρόνια πολλά στον άντρα που αγαπώ!''

Είναι παντρεμένη με τον 44ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και επίσης είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα πρώτη κυρία. Υπήρξε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ από το 2009 έως το 2017. Μεγαλωμένη στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγου, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πρίνστον και τη Νομική Σχολή Χάρβαρντ, κάνοντας τα πρώτα βήματα της δικηγορικής της καριέρας στο Σίντλεϋ Όστιν, όπου και γνώρισε τον Μπαράκ Ομπάμα. Ακολούθως εργάστηκε στο προσωπικό του Δημάρχου του Σικάγου, Ρίτσαρντ Ντάλεϊ, αλλά και για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Σικάγου.

Κατά τη διάρκεια του 2007 και του 2008, η Μισέλ βοήθησε τον σύζυγό της στην προεκλογική του εκστρατεία. Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα έχουν δύο κόρες, τη Μάλια και τη Σάσα.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία για τους Ομπάμα: Πνίγηκε κάνοντας κωπηλασία ο 45χρονος σεφ της οικογένειας (φωτό - βίντεο)

Η Μισέλ έχει γίνει είδωλο ντυσίματος για τις γυναίκες, ενώ είναι συνήγορος για θέματα φτώχειας, διατροφολογίας, σωματικής άθλησης και υγιεινής διατροφής

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ