Τραγωδία για τους Ομπάμα: Πνίγηκε κάνοντας κωπηλασία ο 45χρονος σεφ της οικογένειας (φωτό - βίντεο)

Συλλυπητήρια ...

Άσχημα νέα για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και τη Μισέλ Ομπάμα οι οποίοι έχασαν ένα αγαπημένο μέλος του προσωπικού τους, χαρακτηρίζοντάς τον «έναν υπέροχο άνθρωπο». 

Ο Tafari Campbell, πρώην βοηθός σεφ του Λευκού Οίκου, ο οποίος αργότερα έγινε προσωπικός σεφ των Ομπάμα, πέθανε κάνοντας κωπηλασία κοντά στην έπαυλη Katama των Ομπάμα, στο Martha's Vineyard. Ήταν μόλις 45 ετών.

Οι Ομπάμα σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μιλούν για το ταλέντο του στην κουζίνα και όχι μόνο. «Ο Tafari ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας. Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος βοηθός σεφ στον Λευκό Οίκο, δημιουργικός και παθιασμένος με το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως έναν ζεστό, διασκεδαστικό, εξαιρετικά ευγενικό άνθρωπο που έκανε τη ζωή όλων μας λίγο πιο φωτεινή

Διαβάστε ακόμη: Ο Barack Obama - DJ: Mόλις ανακοίνωσε τα 40 τραγούδια με την καλοκαιρινή του λίστα - Eσείς ποιο προτιμάτε; (φωτό)

Σήμερα, μαζί με όλους όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Tafari, ιδιαίτερα τη σύζυγό του Σέρις και τα δίδυμα αγόρια τους, τον Ξαβιέ και τον Σάβιν, θρηνούμε για την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου ανθρώπου», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ο άτυχος Tafari Campbell είχε επισκεφθεί τη Μασαχουσέτη από το σπίτι του στη Βιρτζίνια. Η οικογένεια Ομπάμα δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του ατυχήματος.

Διαβάστε ακόμη: Η τρυφερή αγκαλιά του Μπαράκ Ομπάμα στην κόρη του: Η Μάλια έγινε 25 ετών - Τι της ευχήθηκε η Μισέλ (φωτό)

Σύμφωνα με την αστυνομία η έρευνα ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής για «έναν άνδρα που έκανε κουπί στο νερό, ο οποίος φάνηκε να αγωνίζεται για λίγο και στη συνέχεια βυθίστηκε και δεν αναδύθηκε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ