Ρόδος - μετά τις φωτιές – τα πακέτα των διακοπών στη μισή τιμή & οι προσφορές πρωτάκουστες από TUI, easyJet, Jet2

Πτώση τιμών στο νησί των Ιπποτών, οι βρετανοί πουλάνε «πακέτα» κάτω από 300 λίρες το άτομο

Την κατηφόρα έχουν πάρει οι τιμές στα πακέτα διακοπών στη Ρόδο εξαιτίας της πυρκαγιάς, καθώς ένα πακέτο διακοπών μιας εβδομάδας της TUI στο νησί προσφέρεται πλέον έναντι λιγότερων από 300 λιρών το άτομο, δηλαδή στη μισή τιμή από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η εύρεση ενός τόσο οικονομικού πακέτου είναι σχεδόν αδύνατη για οποιοδήποτε άλλο προορισμό στη Μεσόγειο αυτό το καλοκαίρι.

To πακέτο περιλαμβάνει αναχώρηση στις 29 Ιουλίου και το κόστος για μια τετραμελή οικογένεια, ανά άτομο, ανέρχεται σε 295 λίρες.

Γράφει η Χριστίνα Λαΐνοπούλου στο tornosnews.gr

Στο κόστος περιλαμβάνονται οι πτήσεις, οι μεταφορές και διαμονή στο Anixis Apartments, που βρίσκεται μεταξύ της πόλης της Ρόδου και του αεροδρομίου, μακριά από τα μέτωπα της φωτιάς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το φθηνότερο πακέτο που προσφέρει η TUI τις ίδιες ημερομηνίες εντοπίζεται στο Νταλαμαν της Τουρκίας και η τιμή του είναι διπλάσια, στις 590 λίρες.

Η easyJet Holidays προσφέρει στις 30 Ιουλίου εβδομαδιαίες διακοπές στη Ρόδο έναντι 334 λιρών το άτομο, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων από το Γκάτουικ και διαμονής στο Coralli Apartments κοντά σε περιοχή που επηρεάστηκε από τις φλόγες, στους Πεύκους.

Η Jet2 Holidays προσφέρει την επόμενη ημέρα διακοπές μιας εβδομάδας με κόστος 389 λίρες το άτομο με πτήση από το Μάντσεστερ, με διαμονή στο συγκρότημα Matoula Beach στην Ιαλυσό, κοντά στο αεροδρόμιο. Στην τιμή περιλαμβάνεται πρωινό.

Η Ryanair από την πλευρά της προσφέρει πτήσεις από το Στάνστεντ από 158 λίρες με επιστροφή, με αναχώρηση στις 31 Ιουλίου και επιστροφή μετά από μια εβδομάδα, ενώ μια μέρα μετά μια πτήση με επιστροφή από το Στάνστεντ προς την γειτονική Κω στοιχίζει 542 λίρες, δηλαδή 70% ακριβότερα από την πτήση της Ρόδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ