Πανελλήνια συγκίνηση: Πέθανε στη Ρόδο 40χρονος εθελοντής πυροσβέστης - Νοσηλευόταν με δύσπνοια, είχε βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Καλό ταξίδι ...

Νέα τραγωδία συγκλονίζει το νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα την περιοχή του Αρχαγγέλου, καθώς σήμερα, έφυγε από τη ζωή στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν, ένας 40χρονος από τον Αρχάγγελο της Ρόδου.

Ο 40χρονος όπως αναφέρουν στη ΡΟΔΙΑΚΗ συνδημότες του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Για το γεγονός παραγγέλθηκε διαδικασία νεκροψίας προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο 40χρονος Γεώργιος Χατζηνικόλας ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, ο οποίος ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στον Αρχάγγελο. Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον Αθλητισμό (μπάσκετ) στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Τις ημέρες των πυρκαγιών, ο 40χρονος είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο ως εθελοντής, παλεύοντας όπως και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας για την κατάσβεση της φωτιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ