Οι πιο stylish royals της Ισπανίας! Πολύχρωμα φορέματα για τη Βασίλισσα Λετίσια & τις χαριτωμένες πριγκίπισσες, Λεονόρ & Σοφία (φωτό - βίντεο)

Είναι τόσο αγαπημένες ...

 

Ακόμη μία εξόρμηση για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

 

 

 

 


instagram @royaltysupreme_

Ο Βασιλιάς Φελίπε με τις γυναίκες της ζωής του, Λετίσια, Σοφία και Λεονόρ πραγματοποίησαν την καθιερωμένη καλοκαιρινή φωτογράφιση τους στους κήπους Alfabia, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Το υπερ - συγκλό φόρεμα της για εγκαίνια έκθεσης στη Μαδρίτη - Μαύρο, vintage, φλοράλ, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες (φωτό)

Φυσικά, η μία royal ήταν πιο όμορφη από την άλλη! Καλοκαιρινές, ξέγνοιαστες και χαμογελαστές μαμά και κόρες έκλεψαν την παράσταση.

 

 

Αρχικά, η 50χρονη βασίλισσα έμοιαζε με barbie μέσα στο φούξια midi φόρεμα της δημιουργίας, Adolfo Domínguez από την κολεξιόν του 2020. Το συνδύασε άψογα με φλατ σανδάλια για να μπορεί να είναι άνετη και να περπατάει χωρίς καμία ενόχληση.

 

 

Η διάδοχος πριγκίπισσα Λεονόρ, 17 ετών, επέλεξε ένα πράσινο μακρύ, λινό φόρεμα με κουμπιά της εταιρείας Mango. Έδειχνε κούκλα όπως πάντα με τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες.

 

 

Η μικρότερη royal της οικογένειας, η Ινφάντα Σοφία, 16 ετών, φόρεσε ένα mini πολύχρωμο φόρεμα κάνοντας τη διαφορά!

 

 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Στη Μαγιόρκα με το απόλυτο black dress του καλοκαιριού - Maxi γραμμή & φανταστικό ύφασμα (φωτό)

Stylish ξανά και ξανά!

Ποια σας άρεσε περισσότερο;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ