Γκουίνεθ Πάλτροου: Νοικιάζει τον ξενώνα του σπιτιού της - Δείτε τι προσφέρει (βίντεο)

Εξαιρετική ιδέα!

H Aμερικανίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) αποκάλυψε την νέα της συνεργασία με την Airbnb και προσκαλεί έναν τυχερό θαυμαστή να μείνει για ένα βράδυ στον εκπληκτικό ξενώνα της στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Μέσω ενός βίντεο η ιδρύτρια του Goop μιλάει για την έμπνευσή της να προσφέρει διαμονή στην έπαυλη αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε το 2016 μαζί με τον σύζυγό της Μπραντ Φάλτσακ (Brad Falchuk).

Διαβάστε ακόμη: Οικογενειακές στιγμές για την Γκουίνεθ Πάλτροου: Τρυφερές αγκαλιές με την κόρη & τη μητέρα της - Το συγκλονιστικό Gucci σύνολο με το διάσημο λογότυπο (φωτό)

«Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη επικοινωνίας έχει κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο κατακερματισμένη» έγραψε στην ανάρτησή της στο Ιnstagram η ηθοποιός και προσκαλεί για «ένα κόσμο λίγο λιγότερο μοναχικό» δύο τυχερούς καλεσμένους «να μείνουν στον ξενώνα για μια νύχτα».

Στην λεζάντα του βίντεο γράφει: «Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη της κοινότητας μας έχουν κάνει τις ζωές μας ακόμα πιο κατακερματισμένες. Η @airbnb είχε τη λαμπρή ιδέα να κάνει κάτι για να κάνει τον κόσμο λιγότερο μοναχικό, γι’ αυτό σας προσκαλώ να έρθετε να μείνετε στον ξενώνα μου στο Μοντεσίτο για μια νύχτα. Ενώ μπορεί να ξεκινήσουμε ως ξένοι, ελπίζω ότι θα βρούμε συνδετικά και κοινά στοιχεία πάνω από ένα νόστιμο γεύμα. Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα, πηγαίνετε σε μια από τις αγαπημένες μου πεζοπορίες και φυσικά θα έχετε ένα μπάνιο γεμάτο με τα αγαπημένα μου προϊόντα @goop για μια πραγματικά πολυτελή διαμονή. Κάντε κράτηση στις 15 Αυγούστου στις 10 π.μ. Ελπίζω να σας φιλοξενήσω σύντομα».

Η κράτηση για τη μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στον ξενώνα της σταρ του Χόλιγουντ στο Μοντεσίτο ανοίγει στις 10 π.μ. την Τρίτη, 15 Αυγούστου. Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ