Ο κόσμος του Χόλιγουντ: Οι γυμναστές των σταρς αποκαλύπτουν τα μυστικά για τέλειο σώμα

Μάθε πώς να αποκτήσεις το ιδανικό σώμα από τους γυμναστές των σταρ του Χόλιγουντ!

Στο Χόλιγουντ οι celebrities φαίνεται να έχουν πάντα μια άψογη σιλουέτα, αλλά αυτό επιτυγχάνεται με σκληρή δουλειά. Οι γυμναστές, λοιπόν, των σταρ αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.

Τα αστέρια του Χόλιγουντ συνηθίζουν να έχουν εντυπωσιακά γυμνασμένα κορμιά που προκαλούν τον θαυμασμό του κόσμου. Ωστόσο, δεν γεννιούνται απλά με τα τέλεια γονίδια. Περνάνε πολλές ώρες κάνοντας γυμναστική και συνήθως με τη βοήθεια κάποιου personal trainer.

Πώς διατηρεί το καλογυμνασμένο σώμα της η Amanda Seyfried

Instagram - @mingey

Η προσωπική γυμνάστρια της Amanda Seyfried, η Lacey Stone, δίνει σαν βασική συμβουλή στην 37χρονη ηθοποιό του Mamma Mia να κάνει 6.000 έως 10.000 βήματα την ημέρα. Άλλο βασικό στοιχείο της καθημερινής της ρουτίνας είναι η καλή ενυδάτωση. Όσον αφορά τη διατροφή της, η Lacey Stone αποκαλύπτει στο Us Weekly ότι περιλαμβάνει “μια πρωτεΐνη και λαχανικό για κάθε γεύμα”, ενώ η προπόνησή της βασίζεται στην άρση βαρών.

“Ενσωματώστε το να σηκώνετε μεγάλα βάρη στη ρουτίνα σας τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και βρείτε έναν προπονητικό φίλο ή προπονητή που αγαπάτε για να σας βοηθήσει με υπευθυνότητα”, λέει η Stone.

Η ρουτίνα προπόνησης της Alicia Keys

Instagram - @aliciakeys

H προπονήτρια Jeanette Jenkins, η οποία είναι η γυμνάστρια πολλών σταρ, μεταξύ των οποίων και της Alicia Keys, συμβουλεύει τους πελάτες της να ασχολούνται περισσότερο με την καρδιαγγειακή άσκηση, ώστε να πετυχαίνουν μεγαλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την καύση λίπους.

Κάνε το όπως η Brie Larson

Instagram - @brielarson

Πολλοί ηθοποιοί, και όχι μόνο, χρειάζεται να αποκτήσουν ένα καλογυμνασμένο σώμα για έναν ρόλο. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι μια καλή φυσική κατάσταση. Ο προπονητής Jason Walsh δίνει συμβουλές σε αρχάριους! Έχει δουλέψει με σταρ όπως την πρωταγωνίστρια της Marvel, Brie Larson. Η τακτική του έχει να κάνει με τις μικρές αλλαγές. Με άλλα λόγια, ξεκινάει με εύκολες ασκήσεις και μόλις γίνουν συνήθεια, προσθέτει σιγά σιγά κι άλλες.

Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, είστε σαν τη Nina Dobrev!

Instagram - @nina

Η Nina Dobrev, η οποία έγινε διάσημη από το ρόλο της στη σειρά The Vampire Diaries, αποκάλυψε ότι θέλει να ιδρώνει κάθε μέρα και να ασχολείται με μια ποικιλία από αθλητικές δραστηριότητες. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν από γιόγκα μέχρι πυγμαχία.

“Το να κάνεις κάτι διαφορετικό κάθε μέρα είναι το πιο διασκεδαστικό”, λέει η 34χρονη πρωταγωνίστρια του The Vampire Diaries. “Και έχω δει τα περισσότερα οφέλη επειδή σοκάρεις το σύστημά σου”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ