Μαρία Ναυπλιώτου: Διακοπές στην Ικαρία - Σαν top model στα 54!

Στην Ικαρία περνάει τις διακοπές της η Μαρία Ναυπλιώτου!

Η Μαρία Ναυπλιώτου τραβάει τα βλέμματα στο Instagram με το καλογυμνασμένο κορμί της. Στα 54 χρόνια της η Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει με το μαγιό μπροστά στον φακό, προκαλώντας τον θαυμασμό στους χιιάδες ακολούθους της. Καλοστεκούμενη με ένα εμπριμέ μαγιό σε σκούρες αποχρώσεις, περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς σε όμορφη παραλία της Ικαρίας. Παρέα με φίλες η Μαρία Ναυπλιώτου αποφάσισε να εξερευνήσει τα μοναδικά τοπία της Ικαρίας και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον χειμώνα.

Στην ανάρτησή της στο Instgram, μας δείχνει ότι επισκέφτηκε κιόλας ένα από τα ξακουστά πανυγήρια της Ικαρίας, τιμώντας την Αυγουστιάκη συνήθεια όσων επισκέπτονται το ιστορικό νησί του Ικάρου. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις διακοπές της ατην Ικαρία, η Μαρία Ναυπλιώτου συνόδευσε με τη λεζάντα: "Ικαρία το νησί της μακροημέρευσης και της ευζωίας, το νησί των πανηγυριών και της χαλαρότητας, το νησί των αγαπημένων μου ανθρώπων, το νησί που ζει το Μαργαριταράκι μου".

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ναυπλιώτου: Μια διαφορετική «Μήδεια» στην Επίδαυρο βγαλμένη από το ιδιοσυγκρασιακό σύμπαν του Φρανκ Κάστορφ (φωτό)

Η Μαρία Ναυπλιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα στις19 Ιουνίου του 1969. Είναι Ελληνίδα ηθοποιός κυρίως του θεάτρου, αλλά με συμμετοχές τόσο στη τηλεόραση όσο και τον κινηματογράφο. Από το 1996 μέχρι και το 1998 φοίτησε στη δραματική σχολή του Γιώργου Κιμούλη στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας. Έπειτε πρωταγωνίστησε σε αμέτρητες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ