Διπλή "επίθεση" σε άτυχη Τεξανή: Έπεσε πάνω της τεράστιο φίδι & ακολούθησε γύπας έτοιμος να την κατασπαράξει - Δείτε φωτό & βίντεο

Τι ατυχία ....

Μια γυναίκα από το Τέξας τραυματίστηκε σε επίθεση από δύο διαφορετικά ζώα, ένα φίδι που έπεσε από τον ουρανό στο χέρι της και ένα γεράκι που έσπευσε να πιάσει ξανά τη λεία του.

Σύμφωνα με το People η Πέγκυ Τζόουνς, 64 ετών, ήταν στο τρακτέρ της και έκοβε το γκαζόν στο Σίλσμπι στις 25 Ιουλίου, όταν το φίδι προσγειώθηκε στο χέρι της και τυλίχτηκε γύρω από από αυτό σαν «ένας μικρός βόας» όπως περιέγραψε η ίδια.

«Το φίδι έσφιγγε τόσο δυνατά και κουνούσα τα χέρια μου στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά. «Και τότε, αυτό το γεράκι έπεσε προς τα κάτω βάζοντας τα νύχια του στο χέρι μου ξανά και ξανά. Απλώς έλεγα: «Βοήθησέ με, Ιησού! Βοήθησέ με, Ιησού!», πρόσθεσε η Τζόουνς.

Είπε ότι το γεράκι έπεσε πάνω της τουλάχιστον τέσσερις φορές στις φρενήρεις προσπάθειές του να πιάσει ξανά το φίδι που προφανώς ξέφυγε από τα νύχια του νωρίτερα.

Σε δευτερόλεπτα, ολόκληρο το δεξί χέρι της γέμισε με αίματα, καθώς είχε βαθιά κοψίματα από τα νύχια του γερακιού.

Η Τζόουνς είπε ότι ο σύζυγός της, Γουέντελ, 66 ετών, ήρθε τρέχοντας όταν άκουσε τα κλάματα της και την είδε να τρέχει προς το μέρος του, ​​καθώς αίμα έσταζε από το χέρι της, ανέφερε η Washington Post.

«Φώναζα και ούρλιαζα. Δεν ήξερε τι έλεγα. Νόμιζα ότι με δάγκωσε ένα φίδι», είπε στο KPRC.

Ο Γουέντελ την μετέφερε γρήγορα σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της καθάρισαν τα τραύματα της, της έδεσαν το χέρι και της συνταγογράφησαν αντιβιοτικά.

Η Τζόουνς είπε ότι τελικά το φίδι δεν την δάγκωσε, απλώς το χέρι της είχε μελανιάσει από την ένταση με την οποία είχε σφίξει το χέρι της. Η γυναίκα όπως φαίνεται απέφυγε τα χειρότερα, «Ανακάλυψα ότι ο φακός στα γυαλιά μου ήταν σπασμένος και υπήρχε δηλητήριο φιδιού στα γυαλιά μου».



youtube

Η γυναίκα προσέθεσε πως της είπαν ότι πρέπει να είναι το πιο άτυχο άτομο, αφού υπέστη ταυτόχρονη επίθεση από ένα γεράκι και ένα δηλητηριώδες φίδι. Όμως εκείνη τόνισε ότι: «Νιώθω σαν το πιο τυχερό άτομο που έχει επιζήσει από αυτό!».

Μετά το περιστατικό η Τζόουνς έχει ανέβει ξανά στο τρακτέρ της, παρότι ζήτησε από τον σύζυγό της να είναι μαζί της στην πρώτη της βόλτα, μόνο και μόνο για να προσέχει τα… ιπτάμενα φίδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ