Χανιά - Η μεγάλη παρέα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλη την οικογένεια. Μαζί η Μάρα Ζαχαρέα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διασκέδασε με την οικογένειά του ακούγωντας Κωνσταντίνο Αργυρό!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά. Το πατρικό του επέλεξε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και το διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα που συνοδεύει την πολιτική εξουσία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις μέρες που βρίσκεται στα Χανιά, βρέθηκε και στην κηδεία του Γιώργου Κουκλάκη ο οποίος πέθανε ξαφνικά το Σάββατο 5 Αυγούστου και κηδεύτηκε την Δευτέρα 7 Αυγούστου.

Οι ανέμελες στιγμές του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά

Πέρα, όμως από τη δυσάρεστη αυτήν στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις μαγευτικές παραλίες των Χανιών, έκανε βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι και περπάτησε και στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Το πάρτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος έδωσε συναυλία τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στα Χανιά, ήταν καλεσμένος και στο πάρτι γενεθλίων στενού συνεργάτη και φίλου του Πρωθυπουργού, όπου τραγούδησε τις επιτυχίες του.

Πρόκειται για το πάρτι του γνωστού νομικού και προέδρου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Γιώργου Μυλωνογιάννη, ο οποίος συμβουλεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε φορολογικά θέματα. Ο Γιώργος Μυλωνογιάννης έκλεισε τα 60α του έτη και τα γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι στην «Νυχτερίδα».

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος με τη σύζυγό του Μάρα Ζαχαρέα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Σέβη Βολουδάκη, και οι εκδότες – δημοσιογράφοι:  Τάσος Καραμήτσος (Πρώτο Θέμα), Χρήστος Ράπτης (iefimerida.gr), και Γιάννης Κουρτάκης (Παραπολιτικά).

Το πολυτελές εστιατόριο "Νυχτερίδα"

Το εστιατόριο Νυχτερίδα, αποτελεί διαχρονικά μεταξύ άλλων, το σημείο αναφοράς και συνάντησης, προσωπικοτήτων από τον τον χώρο της πολιτικής, τον καλλιτεχνικό. Μάλιστα, η“Εθνική Στάρ”, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Μυλωνογιάννη, ποζάρει με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Μπάμπης Μαστορίδη, όπως αποτυπώνει η κάμερα του kriti360.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ