Στο glamorous διαμέρισμα της Winnie Harlow στο Λος Άντζελες: Παραμυθένια βίλα σε λευκό & χρυσό - Μία Χολυγουντιανή όαση (φωτό)

Μας ανοίγει το super luxurious σπίτι της ...

Καλωσήρθατε στο πολυτελές σπίτι της Winnie Harlow!

Το super model στο παρελθόν έχει περάσει πολλές δυσκολίες, όπως πειράγματα από τους συμμαθητές της για τη διχρωμία στο δέρμα της.

Τώρα, φαίνεται να μη δίνει σημασία σε τίποτα και βάζει τον εαυτό της σαν προτεραιότητα προσφέροντας του ότι του αξίζει.

Έτσι, λοιπόν, ύστερα από κόπο και πολύ δουλειά έφτασε σε σημείο να μπορεί να μένει σε μία τέτοια luxurious κατοικία.

"Ένα από τα αγαπημένα μου επιτεύγματα" λέει η ίδια

 

 

Μας υποδέχεται και μας επιτρέπει να πάρουμε μία γεύση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και το youtube.

Πρόκειται για μία παραμυθένια βίλα κυρίως με λευκούς και χρυσούς τόνους. 

Διαβάστε ακόμη: Τοpwoman η Chantelle Brown-Young - Η 19χρονη καλλονή με τη λεύκη που νίκησε τον ρατσισμό και μεσουρανεί σε διεθνείς πασαρέλες!

Έχει συνολικό μήκος 4,847 πόδια δηλαδή 1477.3656 μέτρα.

H Winnie έψαχνε έναν ταλαντούχο αρχιτέκτονα και τελικά τον βρήκε. Ο Martyn Lawrence Bullard είναι ο άνθρωπος που "κρύβεται" πίσω από αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα.

O Bullard διατήρησε τη λευκή, ουδέτερη βάση, με απαλά χρώματα, ελκυστικά υλικά και "ήρεμες'" υφές στην κορυφή.

 

 

Οι μαύρες πινελιές προσθέτουν δραματικότητα στην κουζίνα, στα φώτα οροφής που διακοσμούν τα δωμάτια και τα γλυπτά έπιπλα από πολυτελή υφάσματα.

 

 

brass palm tree in living room corner

instagram @winnieharlow

Η κρεβατοκάμαρα της Χάρλοου είναι σαν να περπατάς σε ένα σύννεφο. Μαρμάρινα τραπέζια, καρέκλες, ένα χαλί από τουρκική ψεύτικη γούνα και ένα κρεβάτι με επένδυση από βελούδο αποτελούν το σκηνικό για αυτήν την όαση εμπνευσμένη από το Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1930.

«Μια κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να πρωταγωνιστήσετε στον εαυτό σας», ισχυρίζεται ο Bullard. «Λοιπόν, αυτά είναι τα "στηρίγματα" που επιτρέπουν στην Γουίνι να το κάνει αυτό».



instagram @winnieharlow

Σε όλο το σπίτι, ο Bullard και η Harlow πρόσθεσαν ένα μείγμα από vintage statement κομμάτια, όπως ένα ζευγάρι ορειχάλκινα φωτιστικά δαπέδου από φύλλα φοίνικα του Tommaso Barbi.

Στους τοίχους βλέπουμε κρεμασμένα κάποια πορτρέτα φυσικά με πρωταγωνίστρια την ίδια από διάφορα εξώφυλλα που έχει κάνει.

Κάθε χώρος είναι άνετος και cozy! Εσείς θα μένατε σε ένα τέτοιο σπίτι;

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ