Στην ενετική Fortezza 3 μοναδικές βραδιές για τα 50 χρόνια των Βρακοφόρων Κρήτης - Θα παρουσιάσω το αφιέρωμα στους αείμνηστους Μαριάννα Βαρδινογιάννη & Στέλιο Κιαγιαδάκη

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης γιορτάζει τον μισό αιώνα ζωής και προσφοράς του με τριήμερο επετειακών εκδηλώσεων, που θα φιλοξενηθούν στο θέατρο Ερωφίλη στη Φορτέτζα.

Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Με την σφραγίδα της καταξιωμένης σκηνοθέτη Ελένης Δάγκα η θεατρική ομάδα του Ομίλου θα παρουσιάσει, την διασκευή της ομώνυμης ταινίας της Finos Film «Η Νεραΐδα και το Παλικάρι ». Η παράσταση είναι αφιερωμένη στο ιδρυτικό μέλος του Ομίλου , Τάσου Θεοδωράκη, που συμμετείχε στην ταινία. Συμμετέχει η ριζίτικη και η χορευτική ομάδα του Ομίλου καθώς και οι μουσικοί Γιάννης Αποστολάκης – Λύρα και Στάθης Αλεξανδράκης – Λαούτο. Επιμέλεια- κατασκευή σκηνικών: Βίκη Γούσιου.

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Η επετειακή βραδιά είναι αφιερωμένη στην πολύχρονη πορεία του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης καθώς και στην μνήμη της Παγκόσμιας Ελληνίδας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Παρουσίαση: Ειρήνη Νικολοπούλου- Δημοσιογράφος.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με επικεφαλή τον μαέστρο της, Πλωτάρχη (Ε) Αντώνη Καραγουδάκη καθώς και το Δημήτρη Μπάση, τον οποίο συνοδεύουν:

  • Πιάνο -Ενορχηστρώσεις: Τατιάνα Παπαγεωργίου
  • Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης
  • Μπάσο: Τεό Λαζάρου

Χοροί από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, τον οποίο συνοδεύουν μουσικά: Γιάννης Τσουρδαλάκης -Λύρα, Δημήτρης Παπαδομανωλάκης Λαούτο, Γιώργος Περικλάκης -Λαούτο, Φραγκίσκος Μπαλτζάκης – Ασκομαντούρα/Νταουλάκι .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ