Στην Φλωρεντία η Βάσω Λασκαράκη, στο Ντουμπάι η Εύη Φραγκάκη - Νυχτερινές πόζες και ανεμελιά για το τέλος του καλοκαιριού

Βάσω Λασκαράκη και Εϋη Φραγκάκη απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό!

Η Βάσω Λασκαράκη επέλεξε την Φλωρεντία στη γειτονική Ιταλία για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Ελληνίδα ηθοποιός μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram τις εντυπώσεις της από την πανέμορφη ιταλική πόλη και ποζάρει υπέρλαμπρη στον φακό.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται να φοράει ένα απίθανο αεράτο φόρεμα που χρυσαφίζει για τη νυχτερινή της έξοδο στην Τοσκάνη. Το συνδυάζει με άνετα μαύρα σανδάλια, που της επιτρέπουν να περπατάει ξέγνοιαστα και να θαυμάζει τα αξιοθέατα της πόλης και τα γραφικά τοπία υπό το φως του φεγγαριού.

Instagram @vasolaskaraki

Διαβάστε επίσης: Λασκαράκη - Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κρήτη είναι όνειρο! Οι παραμυθένιες φωτό από τον κήπο τους

Σε άλλη ανάρτηση, η ηθοποιός ποζάρει χαμογελώντας πάνω σε μια βέσπα, δείχνοντάς μας ότι ζει στο απόλυτο την ιταλική εμπειρία.

Στο Ντουμπάι η Εύη Φραγκάκη

Από την άλλη πλευρά, η Εϋη Φραγκάκη επέλεξε έναν πιο πολυτελή προορισμό. Η Εύη Φραγκάκη φορώντας ένα καταπληκτικό μάυρο φόρεμα και χρυσά σκουλαρίκια, ποζάρει στην κάμερα με θέα το αστραφτερό νυχτερινό Ντουμπάι και τους ουρανοξύστες του. Στη λεζάντα σχολιάζει "Όπου υπάρχει ουρανός, δεν υπάρχουν όρια".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ