Ενορχήστρωσε τη δολοφονία του στελέχους της Microsoft-συζύγου της με τον εραστή της - Η μητέρα 3 παιδιών & η σκοτεινή δολοπλοκία - Ποινή θανάτου

Απίστευτο έγκλημα με θύμα στέλεχος της Microsoft!

Η πρώην σύζυγος του Jared Bridegan, στελέχους της Microsoft, φέρεται να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του στη Φλόριντα. Η γυναίκα συνελήφθη στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπου μάχεται για την επιστροφή της στην Πολιτεία Σάνσαϊν. Η Shanna Gardner Fernandez, δηλώνει αθώα και έχει κάνει αίτημα για έκδοση. Αν, ωστόσο, καταδικαστεί, μπορεί να της επιβληθεί θανατική ποινή.

«Τα αιτήματα για έκδοση απορρίπτονται πολύ σπάνια», έγραψε η EN Lawyers. "Η άρνηση ή η καταπολέμηση της διακρατικής έκδοσης μπορεί να είναι καρποφόρα σε πολύ περιορισμένες περιπτώσεις. Αλλά συχνά, χρησιμεύει μόνο για να σας αποτρέψει από την καταπολέμηση της υποκείμενης υπόθεσής σας. Καθυστέρηση της διαδικασίας. Αυτό ενδέχεται να εμποδίσει τον τοπικό σας δικηγόρο να προετοιμάσει μια καλή υπεράσπιση για τις υποκείμενες κατηγορίες. "
Η Φερνάντεθ θεωρείται πλέον τεχνικά «φυγάς της δικαιοσύνης» και θα κρατηθεί στο Τμήμα Διορθωτικών Δικαιωμάτων της Κομητείας Μπέντον στην Ουάσιγκτον χωρίς εγγύηση.

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα εξεταστεί από το δικαστήριο το θέμα της έκδοσης.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο Jared πυροβολήθηκε θανάσιμα στις 16 Φεβρουαρίου 2022, μπροστά στα μάτια της δίχρονης κόρης του, Μπέξλι. Το περιστατικό συνέβη όταν είχε παέι στο σπίτι της πρώην του για να αφήσει τα δίδυμα που είχε αποκτήσει με την Φερνάντεθ. Το σπίτι βρισκόταν στο Τζάκσονβιλ Μπιτς της Φλόριντα.

Η γυναίκα φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να είναι η ηθική αυτουργός πίσω από τη δολογονία, την οποία οργάνωσε με τον νέο της σύζυγο, Mario Fernandez, και τον πρώην ενοικιαστή του Henry Tenon. Ο τελευταίος, μάλιστα, έχει ομολογήσει την ενοχή του.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, φέρεται να συνωμότησαν για να σκοτώσουν τον Jared τον Μάιο του 2015.

 

 

Μετά τον θάνατο του Jared, η γυναίκα του φάνηκε να χαμογελά στις φωτογραφίες των διακοπών, ενώ η σημερινή σύζυγος του Jared, Kirsten Bridegan, έμεινε να μαζέψει τα κομμάτια.

«Ήταν σαν το αλάτι στις πληγές», είπε η Kirsten στο Fox News Digital στην πρώτη της συνέντευξη μετά την απαγγελία του κατηγορητηρίου για φόνο πρώτου βαθμού, μεταξύ άλλων.

"Παίρνει τα δίδυμα σε διακοπές αμέσως μετά με τον Μάριο, με τους γονείς της, με ανθρώπους που νιώθαμε ότι εμπλέκονται πολύ έντονα σε αυτό. Είναι άρρωστο".

Διαβάστε επίσης: Άγρια δολοφονία γνωστής μεσίτριας των Sotheby's: Νεκρή από ρόπαλο baseball, κατηγορούν τον γιο του συζύγου της (φωτό - βίντεο)

Ο χωρισμός του ζευγαριού

Ο Gardner-Fernandez και ο Jared χώρισαν το 2015, αλλά συνέχισαν να μάχονται για την επιμέλεια των διδύμων και τα οικονομικά μέχρι το θάνατό του. Ένα μήνα μετά τη σοκαριστική δολοφονία, η Gardner-Fernandez, ο σύζυγός της, τα δίδυμα και οι γονείς της, Shelli και Sterling Gardner, γιόρτασαν το Spring Break στο Club Med Sandpiper Bay. Στις 24 Μαρτίου, μέρες μετά την ταφή του Jared, η Shelli δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές στο blog της, δείχνοντάς τους να κάνουν paddleboard, καγιάκ και να χτίζουν κάστρα από άμμο.

foxnews.com

Εβδομάδες αργότερα, η Gardner-Fernandez διέκοψε κάθε επαφή μεταξύ των διδύμων και των ετεροθαλών αδερφών τους.

«Πονάς περισσότερο για τα παιδιά γνωρίζοντας ότι μια μέρα θα συνειδητοποιήσουν αυτές τις αναμνήσεις και αυτές οι διακοπές έγιναν με ανθρώπους που ήταν μέρος του θανάτου του πατέρα τους», είπε η Kirsten στο Fox News Digital στην από κοινού συνέντευηγ με τα αδέρφια του Jared, Adam και Justin Bridegan.

Το κατηγορητήριο

Η Gardner-Fernandez κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού, συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου, παρότρυνση για διάπραξη φόνου και κακοποίηση παιδιών. Η σύλληψή της και η κατηγορία της ανακοινώθηκαν την Πέμπτη από την εισαγγελέα της Πολιτείας της Φλόριντα, Μελίσα Νέλσον, η οποία είπε ότι το γραφείο της θα καταθέσει ειδοποίηση πρόθεσης να επιδιώξει τη θανατική ποινή.

foxnews.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ