Η άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης Όλγα Καρμόνα πανηγύριζε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος γυναικών όταν έμαθε ότι πέθανε ο πατέρας της

Από τον θρίαμβο στη θλίψη...

Η Ισπανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών στον αγώνα κόντρα στην Αγγλία την Κυριακή 20 Αυγούστου. Οι Ισπανίδες πανηγύριζαν τη νίκη, όταν η αρχηγός της ομάδας Όλγα Καρμονα πληροφορήθηκε την τραγική είδηση του θανάτου του πατέρας της.

Η 23χρονη άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης και αμυντικός στέφθηκε μάλιστα και MVP του αγώνα, καθώς είχε εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Μάλιστα, τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι είχε αφιερώσει το γκολ στον χαμό της μητέρας μιας φίλης της.

Δεν γνώριζε ότι είχε πεθάνει ο πατέρας της

Ο πατέρας της φαίνεται να είχε πεθάνει από την Παρασκευή, αλλά η οικογένειά της είχε αποφασίσει να μην την ενημερώσει για να μην χάσει τη συγκέντρωσή της. Η μητέρα και τα αδέρφια της είχαν βρεθεί κιόλας στο γήπεδο στο παιχνίδι του ημιτελικού κόντρα στην Αυστραλία.

Η ανάρτηση της αρχηγού της Εθνικής Ισπανίας, Όλγα Καρμόνα

Η παίκτρια λίγες ώρες αργότερα προχώρησε σε μία προσωπική ανάρτηση – αποχαιρετισμό στον πατέρα της.

«Ξέρω ότι με παρακολουθούσες απόψε και πως είσαι περήφανος για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά. Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό. Και χωρίς να το ξέρω, είχα το αστέρι μου πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό», ήταν το μήνυμα της Καρμόνα.

 

 

Διαβάστε επίσης: Αλογοουρές και μακιγιάζ στο χορτάρι: Έτοιμες για το Παγκόσμιο - Πρώτη φορά οι καλλονές Αγγλίδες ποδοσφαιρίστριες

Η ανάρτηση της Εθνικής Ισπανίας

Την είδηδη έκανε γνωστή αρχικά η εθνική ομάδα της χώρας μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στο X (πρώην twitter).

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ