Ήταν 20 ετών & οι 3 - Το κορίτσι έριξε το αυτοκίνητο της σε τοίχο - Σκότωσε το αγόρι της & τον φίλο του (βίντεο)

Τραγικό ...

Η 20χρονη Μακένζι Σιρίλα, ξέσπασε σε λυγμούς όταν το δικαστήριο απήγγειλε την ποινή των 15 ετών που της επέβαλε για τη δολοφονία του φίλου της Ντομινίκ Ρούσο, 20 ετών, και του φίλου του Ντέιβιον Φλάναγκαν, 19 ετών, πέρυσι στο Οχάιο. Σύμφωνα με τα όσα δέχτηκε το δικαστήριο, η 20χρονη οδήγησε σκόπιμα το αυτοκίνητό της σε τοίχο με ταχύτητα 160 χιλιόμετρα την ώρα με σκοπό να σκοτώσει το αγόρι της και τον φίλο του.

Ο δικαστής είπε στη Shirilla ότι τα πιο επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον της ήταν το «ανατριχιαστικό και τραγικό» βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που την έδειχνε να επιταχύνει στον τοίχο, μεταδίδει η Daily Mail.

«Είχε μια αποστολή, και την εξετέλεσε με ακρίβεια. Η αποστολή της ήταν ο θάνατος» είχε πει η δικαστής Νάνσυ Μάργκαρετ Ρούσο κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για την ενοχή της Σιρίλα πριν από μερικές ημέρες. «Οι ενέργειές της ήταν ελεγχόμενες, μεθοδικές και εσκεμμένες. Δεν πρόκειται για ένα περιστατικό απρόσεκτης οδήγησης. Πρόκειται για φόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η καταδικασθείσα ως δολοφόνος δεν μίλησε καθόλου κατά τη διάρκεια της δίκης.

 

 

Λίγο πριν την ανακοίνωση της ποινής της και ενώ η ετυμηγορία για την καταδίκη της ήταν γεγονός απευθύνθηκε στις οικογένειες των θυμάτων λέγοντας: «Λυπάμαι βαθύτατα. Ελπίζω μια μέρα να καταλάβετε ότι δεν θα άφηνα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο ή να το έκανα επίτηδες. Μακάρι να μπορούσα να θυμηθώ τι συνέβη», είπε κλαίγοντας. «Ήμασταν όλοι φίλοι και ο Dom ήταν η αδελφή ψυχή μου», είπε η κατηγορούμενη και απευθυνόμενη στη δική της οικογένεια, είπε: Μακάρι να μπορούσα να πάρω όλο τον πόνο μακριά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δίνετε. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ.

Η 20χρονη αμέσως μετά την απαγγελία της ποινή σε βάρος της ξέσπασε σε λυγμούς.

Η δικαστής Russo, χθες, Δευτέρα, ημέρα της καταδίκης δήλωσε  ότι το πιο σημαντικό στοιχείο εναντίον της Σιρίλα ήταν το «ανατριχιαστικό και τραγικό» υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, το οποίο τη δείχνει να επιταχύνει για να χτυπήσει το Toyota Camry της στον τοίχο ενός εμπορικού κτιρίου.

«Αυτό είναι το είδος των αποδεικτικών στοιχείων που δεν μπορείς να ξεχάσεις ποτέ», δήλωσε ο Russo. Επιπλέον είπε ότι η Shirilla, η οποία ήταν 17 ετών τη στιγμή του δυστυχήματος, «ήταν κυριολεκτικά μια κόλαση με ρόδες».

«Τα θύματα βίωσαν τον απόλυτο τρόμο»



Επιπλέον ο Russo είπε ότι οι δύο άνδρες στο αυτοκίνητο βίωσαν τον απόλυτο τρόμο καθώς τους οδηγούσε στο θάνατο. «Δεν μπορεί να υπάρχει καμία αμφιβολία για τον απόλυτο τρόμο των δύο ανθρώπων που βρίσκονταν σε εκείνο το αυτοκίνητο», είπε. «Δεν ήταν απερίσκεπτη οδήγηση. Αυτό ήταν δολοφονία».

Για δυστύχημα κάνει λόγω η ίδια η κατηγορούμενη



Η ίδια η Σιρίλα από τη μεριά της ισχυρίζεται ότι η σύγκρουση ήταν ένα τραγικό δυστύχημα, για το οποίο και η ίδια είναι συντετριμμένη. Οι δικηγόροι της Σιρίλα είχαν υποστηρίξει ότι ο θάνατος των δύο φίλων ήταν δυστύχημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ