Σοκ! Γνωστός TikToker αυτοκτόνησε μετά από αποχαιρετιστήριο βίντεο - Εθισμένος σε ναρκωτικά και αλκοόλ

Νεκρός ο δημοφιλής TikToker κωμικών βίντεο!

Σοκάρει η είδηση του θανάτου γνωστού TikToker. Ο VonViddy, κατά κόσμον Joe Muchlinski, αυτοκτόνησε αφότου είχε ανεβάσει στα social media ένα αποχαιρετηστήριο βίντεο. Ο γνωστός TikToker περιέγραφε στο βίντεο πώς ήθελε να μείνει στη συνείδηση του κόσμου, ενώ ανέφερε ότι ήταν ευγνόμων για όλα όσα είχε βιώσει στη ζωή του.

Ο VonViddy είχε πάνω από 180 χιλιάδες ακόλουθους και 9 εκατομμύρια likes. Έγινε γνωστός για τα κωμικά του βίντεο. Αυτοκτόνησε στις 21 Αυγούστου, γεγονός που επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου αντιμετώπιζε τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Η ψυχική του υγεία βρισκόταν σε κακό σημείο.

Μάλιστα, στο βίντεο, με λεζάντα «Είναι όλο αγάπη», είπε ότι ένας από τους φόβους του ήταν να τον θυμούνται «ως εθισμένο και αλκοολικό που έβαλε την οικογένειά του στην κόλαση».

Αναλυτικά ανέφερε στο βίντεο: 

«Θέλω να με θυμούνται ως δημιουργό, ως δημιουργό βίντεο που έκαναν τον κόσμο να γελάει και ως δημιουργό μουσικής. Θέλω επίσης να με θυμούνται ως σύμβουλο κατασκήνωσης που βοήθησε τα παιδιά να κάνουν χαρούμενες αναμνήσεις…

«Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που έχω τέτοιους ακόλουθους, εσείς σημαίνεται πολλά για μένα. Είχα μια υπέροχη ζωή. Έχω επισκεφθεί την άλλη άκρη του κόσμου και έχω κάνει πολλούς φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν έχω τίποτα να παραπονεθώ και δεν έχω τίποτα άλλο από την ειρήνη και την αγάπη για τον καθένα από εσάς.»

Διαβάστε επίσης: Διάσημος Tiktoker πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα - Τι θα γίνει με το λογαριασμό του στα social media (βίντεο)

Η ανάρτηση της αδερφής του

Η αδερφή του η Μάρθα ανέβασε ένα TikTok στο οποίο επιβεβαίωσε την αυτοκτονία. Εϊπε ότι πάλευε με ψυχικές ασθένειες και ότι το ΤικΤοκ του πρόσφερε στιγμές διαφυγής.

@martha_merced Joe was my first word. He was my older brother, my only sibling, and this is one of the worst days of my life. I know folks have been concerned since his (Vonviddy's) last video and deserve some closure.@VonViddy #vonviddy #closure #mentalhealthmatters #mentalillness ♬ original sound - martha merced

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ