Σαν δίδυμες η Γκουίνεθ Πάλτροου με την κόρη της - Ασορτί γαλότσες - Οι stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις της ηθοποιού

Φτυστή στη μητέρα της η 19χρονη κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου!

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από διάφορα καλοκαιρινά look που επέλεξε φέτος.

Σε μία από αυτές, φαίνεται να ποζάρει μαζί με την 19χρονη κόρη της, Άπλ. Και οι δύο φορούν πράσινες γαλότσες της εταιρίας Hunter, το αγαπημένο αξεσουάρ των fashionistas, τις οποίες συνδυάζουν με μίνι φούστες και αέρινα φορέματα.

Φαίνεται πως η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου έχει επηρεαστεί από το στιλ της διάσημης μητέρας της, καθώς ακολουθούν την ίδια μόδα. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ιταλία, επέλεξαν ακόμα και τα ίδια παπούτσια για τις εξορμήσεις τους στην ύπαιθρο.

Instagram @gwynethpaltrow

Οι γαλότσες δεν είναι μόνο πρακτικό αξεσουάρ για τη βροχή, αλλά και μια από τις top τάσεις της μόδας. Φοριούνται τόσο το χειμώνα με πλεκτά καλσόν και ψηλές κάλτσες, όσο και το καλοκαίρι με φορέματα και μίνι φούστες. Οι γαλότσες της Hunter είναι πολύ αγαπημένες ανάμεσα από τα it girls και, όπως φαίνεται, αποτελούν την αγαπημένη επιλογή και για τη Γκουίνεθ Πάλτροου και την κόρη της.

Διαβάστε επίσης: Γκουίνεθ Πάλτροου: Ανοίγει το εξοχικό της και γίνεται Airbnb - Το πολυτελές σπίτι με τις χρυσές λεπτομέρειες (φωτό)

Οι στυλιστικές επιλογές της Γκουίνεθ Πάλτρου για το καλοκαίρι

Η ηθοποιός φημίζεται για το απαράμιλλο στυλ της και τις κομψές εμφανίσεις της. Και το καλοκαίρι, δεν θα μπορούσε να μην κάνει ιδιαίτερες προτάσεις μόδας, που αποτελούν πηγή έμπνευσης. Φαίνεται, επίσης, η προτίμησή της φέτος σε πράσινους και μπλε τόνους, σε συνδυασμό πάντα με κλασικά χρώματα όπως το μαύρο και το λευκό.

Instagram @gwynethpaltrow

Instagram @gwynethpaltrow

Instagram @gwynethpaltrow

Instagram @gwynethpaltrow

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ