Story of the day: Αυτός είναι ο Καναδός σεφ Κένεθ Λο - Κατηγορείται ότι πούλησε δηλητήριο σε 88 ανθρώπους που αυτοκτόνησαν

Απίστευτο έγκλημα!

Ο Καναδός Σεφ, Κένεθ Λο, φαίνεται να συνδέεται με 88 περιστατικά θανάτων στη Βρετανία, καθώς φέρεται να παρέχει θανατηφόρες ουσίες σε άτομα με αυτοκτονικές τάσεις. Η εθνική εγκληματολογική υπηρεσία (NCA) της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι λάβει έναν κατάλογο από την Interpol με τα στοιχεία 232 Βρετανών αγοραστών. Κατόπιν έρευνας, προέκυψε ότι 88 από αυτά τα άτομα έχασαν τη ζωή τους.

«Η NCA αποφάσισε να διεξαγάγει έρευνα για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα που διαπράχθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», ανακοίνωσε.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη σύνδεση μεταξύ αυτών των ουσιών, που αγοράστηκαν μέσω των ιστότοπων, και τα αίτια θανάτου» των 88 ανθρώπων, διευκρίνισε η NCA.

Διαβάστε επίσης: Σοκ! Γνωστός TikToker αυτοκτόνησε μετά από αποχαιρετιστήριο βίντεο - Εθισμένος σε ναρκωτικά και αλκοόλ

1200 πακέτα σε 40 χώρες

Μετά από τη σύλληψή του τον περασμένο Μάιο στον Καναδά, ο 57χρονος Κένεθ Λο κατηγορήθηκε για την παροχή βοήθειας σε άτομα με σκοπό την αυτοκτονία. Σε μια μυστική έρευνα, παραδέχθηκε ότι "πολλοί, πολλοί, πολλοί, πολλοί" άνθρωποι πέθαναν μετά την κατανάλωση των θανατηφόρων ουσιών που διέθετε μέσω του διαδικτύου.

Εργαζόταν ως σεφ σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και κατηγορείται ότι έστειλε περίπου 1.200 πακέτα με τις επικίνδυνες ουσίες σε 40 χώρες.

Ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για τις πράξεις του σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιταλία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ